Hyrbide werken is dit jaar een erg belangrijk thema voor gemeenten. Dat merken we in onze community; maar liefst 200 actieve deelnemers hebben zich al aangesloten.

Het nieuws over de laatste ontwikkelingen van hybride werken bij gemeenten verandert wekelijks, vertelt onze projectleider. Gemeenten bundelen daarom hun kennis en zoeken samenwerking in onze community Hybride Werken. Meld je hier aan als je zelf actief bezig bent met hybride werken bij jouw gemeente. Ook kan je een kijkje nemen in ons dossier over dit onderwerp. Deze wordt regelmatig geupdate met de laatste inzichten.

Word lid

In community Hybride werken kun je vragen stellen, antwoorden geven en informatie delen over de laatste ontwikkelen bij jouw gemeente. Leren, kennis delen en inspireren staan centraal in deze community. Je vindt er belangrijke projectdocumenten van gemeenten, zoals: visiedocumenten, plan van aanpak, scenario’s en nog meer.

Het succes van deze groep hangt samen met de gezamenlijke bijdrage van alle professionals in de sector, dus ook van jouw bijdrage. Aarzel dus niet en plaats een bericht, stel een vraag of geef antwoord.

Word lid van Community Hybride Werken

Is jouw organisatie voorbereid?

De laatste inzichten en relevante webinars en documenten verzamelen we hier. Klik op 'lees meer' en laat je inspireren om aan de slag te gaan, of blijven met hybride werken in jouw gemeente.

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

Je wordt op de hoogte gehouden van onze evenementen, workshops en webinars. Ook inspireren we je met geleerde lessen van andere gemeenten en met de nieuwste instrumenten om de gemeente nog wendbaarder te maken.

Linkedin Twitter Youtube

A&O Nieuwsbrief

Word lid van één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

Schrijf je hier in

Misschien vind je dit ook interessant