De inschrijving staat bijna 2 maanden open en het aantal inschrijvingen voor het A&O fondsen Festival 2020 is de 500 al gepasseerd. Het festival is op 1 oktober 2020 in Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch. De 'early birds' zijn slim want wie zich nu inschrijft, kan zich begin juni als eerste aanmelden voor de workshops, excursies en andere programmaonderdelen.

Het A&O fondsen Festival is dé plek voor professionals op het gebied van arbeidsmarkt, HRM en vitaliteit van mens en organisatie. Het programma zit boordevol inspiratie om medewerkers vitaal en wendbaar te houden in de toekomst. Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd voor medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen en deelname is gratis.

AO Fondsen Festival Maarten vd Weijden

Gastspreker Maarten van der Weijden

Op de prachtige locatie Congrescentrum 1931 focust het programma zich op tientallen interessante workshops en excursies. Zo is Maarten van der Weijden, olympisch en wereldkampioen (openwater-)zwemmen, gastspreker op het festival. Het totale aanbod richt zich op energie en inspiratie. De bezoeker kan zelf het programma samenstellen. Zo neemt een keynotespreker je bijvoorbeeld direct na de lunch mee, om een after-lunch-dip te voorkomen, in een inspirerende 'energizer'.

Meer programmaonderdelen worden in de komende tijd bekend. Via deze site houden we je uiteraard op de hoogte. Begin juni staat het volledige programma online.

Schrijf je nu in

Wil jij er bij zijn op donderdag 1 oktober? We nodigen je graag uit om je nu alvast in te schrijven via onderstaande knop.

Misschien vind je dit ook interessant