Via ons nieuwe BRUISspel 'Vraag Maar Raak!' leer je jezelf en je collega's (nog) beter kennen door stil te staan bij je eigen werkplezier.

BRUISspel1

Met vragen als: 'ik heb plezier in mijn werk door ..." en "ik heb geleerd dat je ook beter samen kunt werken door ..." worden de spelers meegenomen in een interessante dialoog over werkplezier en collegialiteit. Het BRUISspel duurt per sessie 30 minuten en er kunnen tegelijkertijd 4-6 deelnemers aan meedoen. Benieuwd hoe goed jij je collega's en jezelf kent? Leen het spel en speel het met je team! Stuur een mail naar: gezondwerk@aeno.nl.

Stuur een email

Workshops

Ben je verantwoordelijk voor het thema vitaliteit binnen jouw organisatie? Vind je het een uitdaging om te bepalen hoe en waar je concreet mee kunt beginnen? Dan zijn onze workshops iets voor jou.

Je ontdekt waar jouw organisatie staat met vitaliteit en gaat aan de slag met praktische opdrachten. Ook krijg je uitleg van de BRUIStoolkit met praktische campagnemiddelen die je kunt inzetten om vitaliteit te promoten. Na afloop kun je vitaliteit voor jezelf visualiseren, heb je een overzicht waar je staat en weet je wat je volgende stappen zijn.

BRUIScampagne

De wereld verandert, werk verandert en mensen veranderen ook. Het is van belang dat je als gemeentemedewerker gezond, vitaal en prettig blijft (samen)werken. Daarom heeft het A&O fonds Gemeenten de vitaliteitscampagne BRUIS ontwikkeld. Deze campagne kan je inzetten in jouw gemeente.

Misschien vind je dit ook interessant