Super dat het aantal inschrijvingen zo goed blijft lopen, inmiddels hebben zich al ruim 800 deelnemers aangemeld voor het A&O fondsen Festival 2020. Het festival vindt op 1 oktober 2020 volledig digitaal plaats. En het wordt echt spectaculair!

Het A&O fondsen Festival is dé plek voor professionals op het gebied van arbeidsmarkt, HRM en vitaliteit van mens en organisatie. Het programma zit boordevol inspiratie om medewerkers vitaal en wendbaar te houden in de toekomst. Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd voor medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen en deelname is gratis.

AO Fondsen Festival Maarten vd Weijden

Programma

Naast keynotespreker Maarten van der Weijden zijn ook de 9 live webinars bekend. Dit is nog slechts een fractie van het totale programma. We gaan een fantastische digitale festivalsfeer creëren. Je stelt je eigen programma samen, je kunt elkaar digitaal ontmoeten en naast de webinars, pecha kuchas en pitches bieden we nog een aantal inspirerende verrassingen aan. De komende tijd blijven we je informeren over nieuwe programmaonderdelen en leuke weetjes.

Schrijf je nu in

Wil jij er bij zijn op donderdag 1 oktober? We nodigen je graag uit om je nu alvast in te schrijven via onderstaande knop.

Aen O fondsenfestival banner 1200x628 toekomst

Misschien vind je dit ook interessant