1.581 collega's hebben zich ingeschreven voor het A&O fondsen Festival 2020 van 1 oktober. Niet eerder deden er zoveel mensen mee met het Fondsen Festival. Gelukkig hebben we dan ook een spectaculair online programma samengesteld.

Het A&O fondsen Festival is dé plek voor professionals op het gebied van arbeidsmarkt, HRM en vitaliteit van mens en organisatie. Het programma zit boordevol inspiratie om medewerkers vitaal en wendbaar te houden in de toekomst. Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd voor medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen en deelname is gratis.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

De editie van het A&O fondsen Festival 2020 wordt een online festival. Het digitale festivalterrein kom je binnen op elke willekeurige locatie met een goede internetverbinding achter je eigen laptop. Hoe je op het digitale festivalterrein kunt inloggen laten we de ingeschreven deelnemers deze maand nog weten.

Programma

Naast keynotespreker Maarten van der Weijden (olympisch en wereldkampioen -openwater-zwemmen) gaan we je ook trakteren op 9 live webinars, maar dat is nog slechts een fractie van het totale programma. We gaan een fantastische digitale festivalsfeer creëren met een echt terrein waar je van onderdeel naar onderdeel kunt wandelen.

Je stelt je eigen programma samen, je kunt elkaar digitaal ontmoeten en naast de webinars, pecha kuchas en pitches bieden we nog een aantal inspirerende verrassingen aan. De komende tijd blijven we je informeren over nieuwe programmaonderdelen en leuke weetjes.

Maarten van der Weijden heet je alvast van harte welkom!

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Online

Het festivalterrein is in aanbouw en het beleeft veel goeds; ruimtes voor serieuze keynote sprekers tot fijne chatboxen waar je je ervaringen met andere festivalgangers kan delen. Hieronder alvast een eerste foto-impressie.

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

Je wordt op de hoogte gehouden van onze evenementen, workshops en webinars. Ook inspireren we je met geleerde lessen van andere gemeenten en met de nieuwste instrumenten om de gemeente nog wendbaarder te maken.

Linkedin Twitter Youtube

A&O Nieuwsbrief

Word lid van één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

Schrijf je hier in

Misschien vind je dit ook interessant