'Waar zit de sleutel tot verandering om het iedere dag een beetje beter en leuker te doen? Je hebt meer invloed dan je denkt'. Jan van Setten neemt je mee tijdens ‘Shi(F)t Happens’ in een achtbaan aan inspiratie over de Fun in functioneren en de Focus op datgene waar je voor gaat binnen de gemeente. Jan verwart zijn luisteraar op een prettige manier en geeft je handvatten om je leven nog beter en leuker in te richten voor jezelf, je collega's en je klanten.

Verwarring is het voorportaal van nieuwe inzichten

Jan van Setten

Jan van Setten is spreker, auteur en expert in persoonlijk leiderschap, verandering en klantgerichtheid. Jan is opgeleid tot accountant, maar inmiddels specialist in gedragsverandering en persoonlijk leiderschap. Volgens zijn klanten heeft Jan een aangenaam confronterende stijl, humor en energie. Hij reist door heel Europa om verschillende bedrijven te helpen hun bedrijf gezond op te bouwen.

Jan van setten portret

Auteur

Jan van Setten brengt in totaal drie boeken uit: Hoe krijg ik ze zover?, De Klantenfluisteraar, L.I.V.E-Leven Is Verwarrend Eenvoudig. ’Hoe krijg ik ze zover?’ werd genomineerd voor managementboek van het jaar en stond 53 dagen op nummer 1 in de top 100 van Managementboek.

Spreker

Jan spreekt op seminars, of organiseert ze zelf, zoals ‘de Klantenfluisteraars' die hij samen met Jos Burgers verzorgt. ‘Jan van Setten kan een grote groep beheersen en is zeer scherp op houding en gedrag, weet ad rem te confronteren, en vaak met een duidelijk voorbeeld en humor’, zegt Ferry Jansen van de Politie Den Haag.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Podcast

Hoe krijg je collega’s of klanten makkelijker mee voor je plannen? En wat doe je als ze tegenstribbelen? Laat je inspireren tijdens de podcast met Jan van Setten.

Website Jan van Setten

Misschien vind je dit ook interessant