Als er één plek is bij gemeenten waar voor medewerkers veel op het spel staat dan is het wel bij burgerzaken. Wat gebeurt er met je team als er aan de ene kant jaarlijks 400 complexe werkvergunningsverzoeken gemeld worden bij de balie terwijl aan de andere kant steeds meer aanvragen digitaal worden afgehandeld?

In Heusden was het uitgangspunt 'we kijken naar wat er wél kan'. Samen met ‘mogelijkmakers’ Wil van Son (senior specialist burgerzaken) en Jolanda Verbiesen (manager Klant Contact Centrum, Burgerzaken en Duurzaamheid) van de gemeente Heusden gaan we op zoek naar het ideale team van de toekomst. Want zoals ze zelf zeggen: ‘Dromen doen Heusden’.

Meer afleveringen luisteren?

Luister alle afleveringen van de podcastserie hier of ga naar Anchor, Spotify of Apple.

Heb jij een interessant onderwerp voor onze podcast A&O deelt? Laat het ons weten, dan komen we langs bij jouw gemeente. Stuur een mail naar secretariaat@aeno.nl.

Stuur een email

Subsidie en expertise

Om je taken als gemeente goed te kunnen uitoefenen is een wendbare organisatie met wendbare medewerkers nodig. Wil jouw gemeente ook aan de slag met een project om de wendbaarheid van de medewerkers te vergroten? Klik dan op de knop 'Dat wil ik ook' en A&O fonds Gemeenten helpt je verder met subsidie en expertise.

Dat wil ik ook

Project voorbeelden

A&O deelt ook projecten die subsidie hebben ontvangen. Zo kunnen ook andere gemeenten profiteren van de praktijkkennis die ze hebben opgeleverd.

Project voorbeelden

Contact

De mogelijkheden voor subsidie en expertise eerst bespreken? Neem contact op met subsidies@aeno.nl om jouw wensen en ons maatwerk op elkaar af te stemmen.

Stuur een email

Misschien vind je dit ook interessant