Summerschool is dé manier om jezelf als professional verder te ontplooien in de zomer. Er worden bijeenkomsten in het land georganiseerd, maar men kan zich óók via online workshops en webinars trainen.

Haal alles uit jezelf in de zomer!

Zelfs op een hele doorsnee werkdag wordt er van jou als professional heel veel gevraagd. En je herkent het vast: je wilt je verder ontwikkelen als professional, steviger in je schoenen staan en met vertrouwen de vraag van de klant beantwoorden. Maar je hebt vaak niet de tijd om aan uitgebreide trainingen en workshops mee te doen. Reden: de werkdruk is al zo hoog en er ligt nog genoeg op je bureau.

Wil jij nog meer leren?

Kijk in onze agenda voor andere voor jou interessante bijeenkomsten of ga naar www.allesuitjezelf.nl en kies een online training die jou verder helpt.

In 2019 vond Summerschool plaats in vier plaatsen in Nederland: Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Zwolle. Ook was het mogelijk om jezelf via de online workshops te trainen.

Het programma in 2019

Summerschool begon met een flitsende start met het nieuwste programma van de Vrije Denkers: Zoek het zelf lekker uit! zeggen Arthur en Patrick van de Vrije Denkers dit jaar in hun nieuwe programma. Waar worden zij blij van? En hoe hebben zij de organisatorische belemmeringen van zich afgeschud? Soms kwetsbaar, soms hilarisch maar altijd gericht op ‘doen’.

En verder haal jij alles uit jezelf met de workshops. Elke deelnemer kon uit het programma van de A&O Summerschool een keuze die precies past bij jouw leerbehoefte. Creatiever werken en denken? Beter leren samenwerken met externe partijen? Goede gesprekken voeren met je inwoners en echt leren horen wat hun vraag is? Of wil je juist meer lef hebben? En beter leren omgaan met jouw eigen grenzen? Het kwam allemaal aan de orde.

Visuele terugblik

Bekijk de video's terug voor een goed beeld van Summerschool 2019.

Misschien vind je dit ook interessant