In dit vierde webinar uit de serie diversiteit en inclusie bij de gemeente neemt presentator Fadoua Alaoui je mee in het belang van LHBTIQ+ en geaardheid. Kijk dit webinar en de anderen uit de serie hier terug.

Christine Holtkamp van Workplace Pride Foundation vertelt over het belang van LHBTI, over Workplace Pride en legt de link met waarom dit ook in de publieke sector van belang is.

Fadoua gaat vervolgens in gesprek met Erwin Pellegrom van HTM Personenvervoer over hun aanpak en geleerde lessen op het gebied van Diversiteit en Inclusie, specifiek over LHBTIQ+.

Daarna verzorgt Aynouk Tan van Corporate Queer een verkorte masterclass over LGBTQIAP+ Alphabet. Deze informatieve presentatie van Aynouk belicht allerlei termen gerelateerd aan gender in brede zin.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Diversiteit en inclusie

Gemeenten moeten een afspiegeling zijn van de maatschappij. Daarom zijn diversiteit en inclusie belangrijke thema's. Maar hoe zorg je voor een divers personeelsbestand? In deze webinarserie vertellen we hoe je dat doet, welke mogelijkheden er zijn en wat andere gemeenten doen. Kijk hier alle webinars die al zijn uitgezonden terug.

Meld je aan

Er staat nog een webinar gepland. Deze gaat over gender en leeftijd.

Nieuwsbrief

Op de hoogte worden gehouden over de laatste ontwikkelingen in jouw vak? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Naar nieuwsbrief

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

LinkedIn Twitter Youtube

Misschien vind je dit ook interessant