Hoe zorg je voor je eigen werkgeluk en dat van je team? Op de Zomersafari van 21 juni vertelt Jörgen Raymann je er alles over. In zijn sessie Eigen regie in Werkgeluk legt Raymann uit hoe je begint met een mindshift. Hoe ga je van ‘ik moet weer aan het werk’ naar ‘ik mag weer aan het werk’.

Maar er is tijdens de Zomersafari nog meer te doen. Gun jezelf een ochtend vol inspiratie, nieuwe inzichten en goede ideeën. Ontmoet collega’s van andere gemeenten en ga opgeladen weer aan de slag! We bieden het programma hybride aan; je bent van harte welkom bij STRND in Breda of doe online mee. Meld je hier aan.

Zomersafari 2023 – programma fysiek
09:15 uur Inloop
09:40 uur Opening
10:00 uur Josje Smeets – ‘Praktische tips en tools voor meer werkgeluk’
10:45 uur Pauze
11:30 uur Jörgen Raymann – ‘Eigen regie in werkgeluk‘
12:20 uur Lunch
13:15 uur Einde
Zomersafari 2023 – programma online
09:35 uur Opening
10:00 uur Josje Smeets – ‘Praktische tips en tools voor meer werkgeluk’
11:00 uur Pauze
11:10 uur Tussenprogramma
11:30 uur Jörgen Raymann – ‘Eigen regie in werkgeluk‘
12:30 uur Einde
Josje Smeets Portret
Josje Smeets.

Josje Smeets

Josje Smeets is een enthousiaste en inspirerende gelukspsycholoog die haar publiek graag bewust maakt van het feit dat geluk deels maakbaar is. Want, aldus Josje, als je snapt hoe geluk werkt in het brein en op welke ‘knopjes’ er gedrukt kunnen worden om het geluksgevoel te vergroten, dan helpt dit enorm bij het voorkomen van depressie, burn-out en wat al niet meer. Hoe mooi is dat? Tijdens haar sessie geeft Josje praktische tips en tools om zo actief aan de slag te gaan om meer werkgeluk te ervaren.

Misschien vind je dit ook interessant