Ben jij in jouw gemeente aanjager van duurzame inzetbaarheid? We hebben de 11 succesfactoren voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit op een rij gezet. Het leernetwerk dat nu draait over duurzame inzetbaarheid levert nieuwe kennis op, dus doe er je voordeel mee!

Tips om direct aan de slag te gaan

Ook hebben we een aantal eigenschappen beschreven, die jou helpen om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid naar een hoger niveau te brengen in je organisatie. Naast een korte beschrijving vind je bij elke eigenschap en succesfactor ook handige tips om direct mee aan de slag te gaan.

Je kunt op veel verschillende manieren aan de slag met duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Er bestaat geen ‘one size fits all’, iedere organisatie vraagt toch nét iets anders. Om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid in je organisatie, kun je aan verschillende knoppen draaien.

Wildcard voor expert

Heb jij voor jouw organisatie net een plan van aanpak of visie voor vitaliteit of duurzame inzetbaarheid gemaakt en wil je die laten toetsen? Houd deze dan eerst eens langs de 'meetlat' voor een goede visie. Deze meetlat, of de ingrediënten, vind je hier, bij punt 2. Visie.

Voldoet jouw plan van aanpak of visie aan die meetlat en wil je advies van een expert? Wij delen 5 wildcards uit voor een expert die advies geeft op jouw plan.

Wil jij kans maken op zo’n wildcard? Mail dan naar di@aeno.nl.

Stuur een email

Misschien vind je dit ook interessant