Wil je even snel alles wat je over kunstmatige intelligentie moet weten op een rij? Kijk dan deze video gemaakt door Skillstown en onze collega en it-expert, Freek Vos. Wil je ook weten wat AI gaat betekenen voor je werk? Kom dan naar de Wintersafari van 31 januari.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Nieuwe skills voor werken met AI

Na de introductie van de computer, de opkomst van internet en de ontwikkeling van de smartphone, is Artificial Intelligence de nieuwste disruptor in ons dagelijks werk en leven. Zoals bij alle grote technologische ontwikkelingen vereist ook deze ontwikkeling nieuwe competenties. Maar welke zijn dat en hoe kun je je daar nu al in bekwamen? Klik hieronder verder.

Wintersafari 2024

Wintersafari over AI

De Wintersafari (op woensdag 31 januari) staat volledig in het teken van kunstmatige intelligentie en de invloed van AI op jouw werk en jouw werkgeluk.

Wat kun je verwachten?

Ontdek wat AI betekent voor jouw werk als gemeenteambtenaar en krijg inzicht in hoe het werkt. Duik in de wereld van data ethiek en veiligheid en krijg antwoorden op al je vragen over AI.

We hebben gerenommeerde experts, waaronder Alexander Klöpping, Margot van Brakel en Ilyaz Nasrullah, die hun kennis en ervaring delen. De dag wordt geleid door de scherpe en goedlachse dagvoorzitter Minchenu Maduro.

Misschien vind je dit ook interessant