Innovatiemanager Bram Jonker neemt je mee in de laatste digitale ontwikkelingen wereldwijd. Dit webinar is onderdeel van het A&O project Digiduurzaam.

DigiDuurzaam helpt medewerkers (en hun leidinggevenden) op een leuke manier na te denken over de veranderingen in hun werk en hoe zij daar op in kunnen spelen. Dit project startte in februari met fysieke bijeenkomsten, maar nu dat niet meer kan, is Digiduurzaam 100% digitaal gegaan. Hoe dat eruit ziet? Dit webinar van innovatiemanager Bram Jonker is een goed voorbeeld.

Meer weten over ons Digiduurzaam project, lees dan meer hier.

Webinar 'Digitale Ontwikkelingen'

Dit webinar is niet alleen interessant voor administratief medewerkers maar kan inspirerend zijn voor iedereen die werkt bij de gemeente.

De vierde industriële revolutie gaat eigenlijk allemaal om het verbinden van systemen en apparaten.

Bram Jonker, Innovatiemanager
Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Loopbaanontwikkeling

Het ESF project DigiDuurzaam is gericht op administratief medewerkers van gemeenten, die veel repeterend werk hebben. Op de website Allesuitjezelf.nl (speciaal voor de gemeentemedewerker) is een hoek ingericht over Digiduurzaamheid en het bij blijven bij de laatste digitale ontwikkelingen.

De website Allesuitjezelf.nl heeft veel te bieden om medewerkers verder te brengen in hun loopbaan. Naast testen, cursussen en trainingen om persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, biedt de site ook verhalen van collega's die meedoen aan Digiduurzaam.

Direct naar Allesuitjezelf.nl

Allesuitjezelf uitgelegd

Het werk bij de gemeente verandert door digitalisering en door nieuwe wet- en regelgeving. Hiertoe is A&O de website Allesuitjezelf.nl gestart speciaal voor de gemeentemedewerker.

Misschien vind je dit ook interessant