Ben jij al een ervaren Meester in je Werk Week organisator of wordt dit de eerste keer dat je deelneemt? Tijdens de startbijeenkomsten in april is uitgelegd hoe je ervoor kan zorgen een groot succes van jouw Meester in je Werk Week te maken. Gemist? Geen probleem, kijk de startbijeenkomst nu hier terug.

De Meester in je Werk Week is een landelijke inspiratieweek begin november, georganiseerd bij de gemeenten samen met A&O fonds Gemeenten. Elk jaar wordt de week druk bezocht! Iedere gemeente kan meedoen. De Meester in je Werk Week gaat over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Toolkit

Om de Meester in je Werk Week tot een succes te maken hebben we voor je een toolkit samengesteld. Deze bestaat naast presentatie en planningsdocumenten ook uit promotie- en programmaposters die je zo kan overnemen of waar je een eigen logo aan kan toevoegen. Ook bieden we alles aan in Indesign-bestanden, met bijbehorend knutselpakket, voor vormgevers van de gemeente om op maat promotiemateriaal te maken.

Klik hieronder voor de toolkit en alle andere informatie die je moet weten als je de Meester in je Werk Week organiseert.

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

Je wordt op de hoogte gehouden van onze evenementen, workshops en webinars. Ook inspireren we je met geleerde lessen van andere gemeenten en met de nieuwste instrumenten om de gemeente nog wendbaarder te maken.

Linkedin Twitter Youtube

A&O Nieuwsbrief

Word lid van één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

Schrijf je hier in

Misschien vind je dit ook interessant