Kom je ook naar de Dag van de Arbeidsmarkt op 30 mei in ’t Spant in Bussum? Het aantal plekken is beperkt dus meld je nu aan. De 30ste wordt een dag vol inspiratie voor HR-professionals en recruiters uit de gemeentelijke sector. Het zal volop in het teken staan van actuele arbeidsmarktvraagstukken bij gemeenten, zoals de krapte en aanpak van andere gemeenten.

Hoge waardering

Met ruim 200 HR professionals van gemeenten was de Dag van de Arbeidsmarkt 2023 een groot succes. Naast inspiratie en netwerken is de waardering voor deze dag hoog. Dit laat zien dat het hard nodig is om samen te leren en elkaar te inspireren. Bekijk de sfeervideo en foto’s van vorig jaar.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Community Arbeidsmarktstrategie

Voor gemeentemedewerkers die deze dag hebben gemist of erbij waren maar de presentaties rustig willen nalezen, bieden we deze aan in onze community Arbeidsmarktstrategie. Blijven meepraten en kennisdelen over Arbeidsmarktstrategie of Strategische Personeelsplanning? Meld je aan in onze communities.

Community Arbeidsmarktstrategie

Stuur je gemeente jeukwoord in

Participatieladder, verderbrengen of aanvliegen: welke jeukwoorden of uitdrukkingen hoor jij veel bij de gemeente en vind je vreselijk irritant? Mail deze dan nu naar redactie@aeno.nl. De inzenders maken kans op leuke prijzen en op de Dag van de Arbeidsmarkt op 30 mei, wordt het jeukwoord 2024 bekend gemaakt.

Stuur je jeukwoord

Misschien vind je dit ook interessant