Gusta Timmermans trapt af op de Dag van de Arbeidsmarkt. Onze keynotespreker heeft ruim 25 jaar ervaring in het recruitmentvak en is auteur van het Handboek Recruitment & Employer Branding. Ze vertelt over de laatste trends op de arbeidsmarkt, maar ook over haar opdracht bij Schiphol: het aanpakken van het personeelstekort. Meer horen? Schijf je dan snel in voor de Dag Van de Arbeidsmarkt op 15 juni.

Voice Your Future Gusta Timmermans

Donderdag 15 juni is een dag die in het teken staat van inspiratie, praktijkvoorbeelden, kennis over actuele arbeidsmarktvraagstukken en netwerken en dat is in trek, want de aanmeldingen gaan hard.

Het thema arbeidsmarkt is booming. De krapte op de arbeidsmarkt, technologisering, een hoog aantal én zeer lastig te vervullen vacatures; de HR-professionals met werving en selectie in hun portefeuille staan voor grote uitdagingen in de gemeenten.

Passend bij de huidige vraag

De hoge opkomst en waardering voor de vorige (en eerste) editie van de Dag van de Arbeidsmarkt laat zien dat deze dag hard nodig is. Ook het aankomende evenement doet daaraan mee; binnen twee weken is al meer dan de helft van het aantal plekken vergeven.

Ben jij verantwoordelijk voor de werving en selectie in jouw gemeentelijke organisatie? Dan ben je van harte welkom. Meld je snel aan.

Communityleden hebben een streepje voor

Leden van de community Arbeidsmarktstrategie worden als eerste geattendeerd op alle activiteiten en tools van A&O fonds Gemeenten rondom arbeidsmarktcommunicatie en -strategie. Wil jij ook op de hoogte gehouden worden van soortgelijke updates? Iedereen in de gemeente(lijke organisatie) kan deelnemen aan deze groep, waar HR-collega’s hun ervaringen delen en informatie opdoen over arbeidsmarktstrategie en arbeidsmarktcommunicatie.

Naar community Arbeidsmarktstrategie

Misschien vind je dit ook interessant