De Dag van de Arbeidsmarkt 2023 op 15 juni, was ook dit jaar een groot succes. Een dag volledig in het teken van de uitdagingen op de arbeidsmarkt bij gemeenten. Inspirerende sprekers en thema's, stof tot nadenken, netwerken 2.0, een 'live community', zomerse temperaturen en een heerlijk zonnetje in de tuin van de Mariënhof in Amersfoort. Wij blikken terug op een fantastische dag. Blik met ons mee!

Save the date!

Blik met ons terug naar dit event en blok direct donderdag 30 mei 2024 alvast in de agenda voor de volgende editie.

Nog meer sfeer proeven?

Bekijk de video!

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Over het programma van 2023 - wat heb je gemist?

De hele dag stond in het teken van de grote uitdagingen op de gemeentelijke arbeidsmarkt. Dagvoorzitter Nathan de Groot opende samen met directeur A&O fonds Gemeenten, Karin Sleeking, de dag. Daarnaast interviewde hij Patricia Honcoop van het A&O fonds over de nieuwe Personeelsmonitor 2022. Ruud Goossens, strategisch organisatieadviseur en Elske Westerdaal, directeur Gemeente Venlo, legden de arbeidsmarktaanpak van gemeente Venlo uit. Verder waren er inspirerende sessies van Anne Britt Petri over pre, on- en offboarden, Raymond de Looze en Laurens Simonse over de Rockstars Methode, Fardis Americaan en Lars van Boxtel van gemeente Arnhem over waardevrij selecteren en natuurlijk diverse speeddates.

Op de hoogte blijven van onze arbeidsmarktactiviteiten?

Leden van de community Arbeidsmarktstrategie worden als eerste geattendeerd op alle activiteiten en tools van A&O fonds Gemeenten rondom arbeidsmarktcommunicatie en -strategie. Wil jij ook op de hoogte gehouden worden van soortgelijke updates? Iedereen in de gemeente(lijke organisatie) kan deelnemen aan deze groep, waar HR-collega’s hun ervaringen delen en informatie opdoen over arbeidsmarktstrategie en arbeidsmarktcommunicatie.

Naar community Arbeidsmarktstrategie

Misschien vind je dit ook interessant