Maar liefst ruim 1000 gemeentemedewerkers hebben vandaag meegereisd met de Zomersafari. Dit keer stond het evenement in het teken van vitaliteit en met een goed gevoel de zomer in gaan. Dat lijkt helemaal gelukt want we blikken terug op een inspirerende, leerzame en vooral erg ontspannende dag met als decor De Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Zomersafari21 vitaliteit- Home
Zomersafari21 vitaliteit studio1
Zomersafari21 vitaliteit- Erik scherder4
Zomersafari21 vitaliteit- Erik scherder3
Zomersafari21 Vitaliteit Steven Pont
Zomersafari21 vitaliteit-Wouter de Jong2
Zomersafari21 vitaliteit- Patrick van veen1
Zomersafari21 vitaliteit- Patrick van veen2
Zomersafari21 vitaliteit- Patrick-van-Veen2
Zomersafari21 bingo
Zomersafari21 bingo2

Vitaliteit

Het draaide allemaal om vitaliteit op de Zomersafari van 8 juli. Vitaliteit staat hoog op de agenda bij veel gemeenten, want om je werk goed te doen, wil je lekker in je vel zitten. Tijdens de Zomersafari werd het eens temeer duidelijk hoe belangrijk dit thema is en wat we kunnen doen om ons goed te voelen in het werk. We hadden een prachtig programma met topsprekers die allen, vanuit hun eigen invalshoek, tips en handvatten boden om de deelnemers te helpen om vitaler te worden.

Complimenten voor de organisatie. Ben nog nooit bij een A&O-sessie geweest, maar dit is echt heel leuk: goede gasten, inspirerende bijeenkomst. Grote dank daarvoor! En nog een bingo ook, mijn dag kan niet meer stuk ;-)

Karin Henning, Gemeente Gouda

Programma

De dag werd afgetrapt door A&O directeur Karin Sleeking. Vervolgens was het woord aan onze keynotespreker Erik Scherder. Hij is hoogleraar in neuropsychologie en weet alles over het menselijk brein. Hij vertelde over wat er in je brein gebeurt en hoe jij je deze fit kunt houden. Daarna konden de deelnemers een keuze maken uit verschillende workshops die allemaal ingingen op het thema vitaliteit. De dag werd afgesloten met de enige echte A&O Zomersafari Bingo, onder leiding van onze bingomasters Rob en Joyce, waarbij leuke zomerse prijzen werden gewonnen.

Zomersafari21 bingo

Nog een Zomersafari

Heb jij na deze Zomersafari zin gekregen in nog meer leuke workshops en gave sprekers? Kom dan naar de Zomersafari op 9 september. Dan gaan we in het op het onderwerp hybride werken. Ook voor deze Zomersafari hebben we een prachtig programma opgezet met onder andere Rudolph van Veen, Paul Iske en Karin Lammers. Bekijk hieronder het volledige programma en meld je aan.

Misschien vind je dit ook interessant