Ellie Lust is keynotespreker op de Zomersafari van 30 juni 2022. Je kan nu alvast je vraag voor haar insturen. A&O fonds Gemeenten organiseert de Zomersafari in Spant in Bussum. Deze Safari is ook online te volgen. De meest originele vraag voor Ellie wint een waardecheque van 750 euro. Meld je hier aan voor de Zomersafari en stel je vraag!

Met de Zomersafari inspireren we je met de leukste workshops om op een andere manier naar je werk te kijken.

Win met jouw vraag aan Ellie

Wat had jij altijd al van Ellie Lust willen weten? Wil je weten of zij het politiewerk mist, hoe zij haar carrièreswitch heeft beleefd of ben je gewoon benieuwd naar haar favoriete vakantiebestemming? Ellie baseert haar keynote op de Zomersafari op vragen van de deelnemers en ook jij kan een vraag stellen!

Heb jij dus een vraag die je aan Ellie wil stellen? Mail jouw vraag dan naar Safari@aeno.nl en hij wordt tijdens de Zomersafari beantwoord. De meest originele vraag wint een mooie waardecheque voor je team van 750 euro. Moedig dus ook je collega's om een vraag in te sturen en daarmee je winkansen te vergroten. We reiken een prijs uit voor zowel de fysieke als de online bijeenkomst.

Zomersafari online en op locatie

De Zomersafari geeft je kennis en inzichten op het gebied van veranderen, nieuwe manieren van werken en vitaliteit. Deze editie staat in het teken van het vergroten van je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt van Safari zelfvertrouwen om zaken op het werk aan te pakken en je leert weerbaar te zijn om met veranderingen en tegenslagen om te gaan. Dit jaar is de Zomersafari zowel online als op locatie.

Ellie Lust keynotespreker

Ellie Lust maakte de overstap van wijkagent naar televisie persoonlijkheid en vertelt tijdens de Zomersafari wat haar motiveerde om deze stap in haar carrière te maken. Maar er is nog meer te doen op 30 juni.

WORKSHOPS

Vrije denkers 2022

Alles van waarde is weerloos

Vrije Denkers

Alles van waarde is weerloos is een volledig nieuwe inspiratiesessie waarin Arthur Kruisman en Patrick Donath van de Vrije Denkers het begrip waarde vanuit verschillende perspectieven zullen bespreken en ze zetten daar yoghurt en vla voor in.

Ook laten ze zien hoe schending van mensenrechten en ontnemen van vrijheden van invloed kunnen zijn op waarde. In de sessie brengen zij inspirerende voorbeelden, worden korte oefeningen gedaan en krijgt het begrip waarde nieuwe betekenis in een steeds sneller veranderende wereld.

Winterschool Mimoun Ouissa

Mimoun Oaïssa

Mimoun zul je vast wel kennen van zijn werk als storyteller, acteur en filmmaker. Als acteur is hij onder meer bekend van De Grote Improvisatieshow, The Devils Double en De Marathon. Naast zijn filmcarrière doet Mimoun onderzoek naar taal, communicatie en overtuigingskracht. Dit doet hij samen met een team van vakmensen uit verschillende vakgebieden, zoals onder meer toegepaste psychologie, neurologie en industrial design.

In deze workshop ga je op een praktische, energieke en interactieve manier aan de slag om meer inzicht te krijgen in twijfel in het algemeen en die van jezelf in het bijzonder. Wat zijn de diepere oorzaken van twijfel en angst? Hoe kun je twijfel omzetten van een destructieve kracht in een constructieve? Hoe kun je herkennen op welke momenten je de twijfel en onzekerheid beter even thuis kunt laten?

Portet Marie Cecile Studio La Ronda

Egostrippen

Marie Cecile Widdershoven

Geweldloze Communicatie helpt ons stevig in het leven te staan, te zeggen wat we willen én te horen waar het de ander om gaat. Het is een taal van mededogen waarmee we de machtsstrijd overstijgen en bewegen naar samenwerking en vertrouwen. Zo verloopt de communicatie ontwapenend, doeltreffend en verbindend.

Marie-Cecile is één van de experts die echt een geweldig praktische workshop geeft op dit gebied. Ga jij de volgende dag met meer zelfvertrouwen een lastig gesprek in en weet je dan jouw boodschap goed over te brengen? Leer het bij Egostrippen.

Genieke Hartogh

Het onbewuste brein

Genieke Hartoghs

Genieke spreekt over en tegen het onbewuste brein. Je gaat inzien welke enorme rol dat onbewuste brein heeft in dagelijkse communicatie en samenwerking.

Weerstand oplossen gaat via de onbewuste route, weet Genieke inmiddels als geen ander. En verdwijnt -als je het onbewuste brein bereikt- in maximaal drie minuten. Door de ander écht te zien.

Rico Bakker

Echt creatief worden!

Rico Bakker

Er liggen eindeloze, creatieve en vernieuwende ideeën voor het oprapen, alleen zijn we vaak niet in staat om ze te zien. Mensen zijn op zoek naar logische en realistische oplossingen voor problemen. Onze hersenen zijn daar op ingericht. Ons brein werkt snel en efficiënt door de snelwegverbindingen die we in ons brein hebben gegroefd. Die houden ons leven georganiseerd en voorspelbaar. Wij kunnen door logisch en realistisch te denken met vrij weinig inspanning problemen oplossen.

In organisaties doen we hetzelfde: we organiseren. Dat betekent dat we variatie beperken door te standaardiseren en te automatiseren. Maar als de uitkomst niet meer verandert, zul je nooit innoveren en is er geen creativiteit. Het lukt ons en organisaties niet altijd om van gebaande paden af te stappen om écht innovatief te zijn.

Misschien vind je dit ook interessant