De community Arbeidsmarktstrategie zat goed vol toen Margreet Glas, Landelijk Adviseur UWV, ons 23 juni bijpraatte over hoe werkgeversservicepunten kunnen helpen bij arbeidsmarktvraagstukken. A&O fonds Gemeenten organiseert regelmatig webinars voor leden van de community om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de nu krappe arbeidsmarkt. Deze sessies heten Collega aan het Woord. Ook lid worden van onze community? Dat kan hier.

Meld je aan voor Community Arbeidsmarktstrategie

WSP

Tijdens de sessie met Margreet Glas is de community bijgepraat over de 35 regionale werkgeversservicepunten (WSP) waarin gemeenten en UWV samenwerken om personele kwesties op te lossen. Zo kunnen gemeenten bij een WSP terecht voor onder andere bemiddeling en matching, relevante arbeidsmarktinformatie en informatie over relevante subsidies en regelingen.

Community Arbeidsmarktstrategie

Ben jij werkzaam op de afdeling HRM/P&O of recruiter bij een gemeente of gemeentelijke organisatie en houd je je bezig met arbeidsmarktvraagstukken? Meld je dan aan voor onze Community Arbeidsmarktstrategie via de groene knop hierboven.

Dit is dé plek voor actuele informatie over gemeentelijke arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktstrategie. In de community wisselen gemeenten hun ervaringen uit, plaatsen wij actuele informatie over arbeidsmarktonderwerpen en worden onderzoeken gedeeld.

Collegiale hulp

Naast de plek voor alle actuele informatie rondom arbeidsmarktstrategie is de community vooral ook een platform waar je in een vertrouwde omgeving collegiale hulp kunt zoeken en vinden van medewerkers uit andere gemeenten.

Actuele informatie

De Community Arbeidsmarktstrategie bevat actuele informatie speciaal voor haar leden. Zoals alle factsheets Ken je kandidaat, tips en trucs over Employer Branding, hoe schrijf je een pakkende vacaturetekst en alles over onboarding. We hebben podcasts, video's en interactieve tools. Kortom informatie en instrumenten waarmee je direct aan de slag kunt.

Misschien vind je dit ook interessant