Voor de
 verschilmakers.

Huisstijl

A&O fonds Gemeenten, Stichting Arbeidsmarkt en Opleidingsfonds Gemeenten, is hét fonds voor alle gemeenten van Nederland. Het A&O fonds maakt gemeenten wendbaar en vitaal. In januari 2019 heeft A&O fonds Gemeenten haar huisstijl vernieuwd. Vind hieronder de logo’s en het huisstijlboek van A&O fonds Gemeenten.

Huisstijlgids

Ons belangrijkste stijluitgangspunt: in alles is een opwaartse en groeiende beweging te zien. We hebben deze regel bedacht, zodat we in alles wat we doen enthousiasme en energie uitstralen. Zo stimuleren we de doelgroep om vooruit te gaan en brengen we ze verder - mede dankzij ons kunnen zij het verschil maken.

Voor de verschilmakers

Gemeenteambtenaren zijn bij uitstek de verschilmakers die voor positieve impact zorgen en daarmee de samenleving verder brengen. A&O is er voor de verschilmakers. Wij geloven dat elke gemeenteambtenaar met de juiste tools en ondersteuning een verschilmaker kan zijn. Ook weten we dat je soms voor de troepen uit moet gaan om verandering in gang te zetten.

We zijn er voor iedereen in de gemeentelijke organisatie: bestuurders, leidinggevenden, adviseurs, HR- en arboprofessionals, beleidsmakers en uitvoerenden. Als paritaire organisatie behartigen wij de belangen van gemeenten én gemeenteambtenaren op basis van gelijkwaardig­heid. De sociale partners in de gemeentelijke sector (werkgevers en werknemers) hebben in 1993 de Stichting A&O fonds Gemeenten opgericht.

AO staand logo A&O fonds Gemeenten in donkerblauw

Logo's

Dit is ons logo. Met de groter wordende letters wekken we de suggestie van 'verder brengen’. We gebruiken het liefst de donkere variant van het logo op één van onze lichte basiskleuren. Als we een donkere achtergrond gebruiken,
dan plaatsen we het logo in het felgroen.

Lees hier meer over in onze huisstijlgids.

Powerpoint sjabloon

Een sjabloon voor een PowerPoint-presentatie in de stijl van A&O fonds Gemeenten.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze huisstijl of heb je andere bestanden nodig? Neem contact op met onze communicatie projectondersteuner: Farouk Kachtian.

Stuur een e-mail
Over cookies & privacy | © A&O fonds Gemeenten