Op 27 januari en 17 februari van 2022 organiseren wij de Wintersafari. Naast het gebruikelijke live programma, kun je dit jaar ook de beste webinars van voorgaande edities terugkijken. Met de Wintersafari stimuleren we gemeentemedewerkers om op een leuke manier, een andere kijk op het werk te ontdekken.

Thema: hybride samenwerken

Met de Wintersafari 2022 begin je het nieuwe jaar goed. Het thema van deze Wintersafari is: hybride samenwerken. We bieden nieuwe kennis die jou verder gaat helpen in het uitdagende werk dat er bij de gemeente ligt. Met een betere werk-privébalans, meer kennis over de nieuwe manier van samenwerken en praktische hulp en ondersteuning zit jij straks weer geïnspireerd op je werkplek; of die nu bij jou thuis is of in het gemeentehuis.

Meld je hier aan

Programma Wintersafari

Naast het gebruikelijke live programma dat we altijd bij de Wintersafari aanbieden, kun je dit jaar ook de leukste webinars van voorgaande edities terugkijken, zoals de sessies van Joseph Oubelkas (Van lijden naar Leiden) of topsporter Edith Bosch (Leef je mogelijkheden). Nieuwe sprekers zijn onder andere Angelique van t' Riet (Zakelijk flirten) of Kitty Nooy (De moed om de waarheid te spreken). Het hele programma en alle sprekers zien? Volg deze link.

Misschien vind je dit ook interessant