Dit is Safari! Safari helpt jou uitdagingen in je werk aan te pakken. Meerdere keren per jaar zijn er Safari-evenementen met workshops en sprekers die je nieuwe kennis, inspiratie, inzichten oplevert waarmee jij je werk meer naar jouw hand kunt zetten.

Safari Banner Algemeen-1400

Ontdek met Safari

Safari staat voor uitdaging, enthousiasme en ontdekking. We willen allemaal graag de vraag van de inwoner zo goed mogelijk kunnen beantwoorden en daarvoor moeten we flexibel en slim blijven. Bij de gemeenten verandert veel. Gemeenten hebben er namelijk nieuwe taken bij gekregen en krijgen te maken met andere manieren van werken. Dat vraagt veel van organisaties en hun medewerkers. Hoe blijf je nou op de toekomst zo goed mogelijk voorbereid, zonder dat het werkplezier naar de achtergrond verdwijnt?

Met Safari helpen we je daarbij. Zo starten we met een grote hoeveelheid actuele workshops voor de Wintersafari en Zomersafari. Ook helpen we gemeenten met de Safari 5-daagse om een loopbaanwerkweek bij de gemeente te organiseren.

De inhoud van Safari zal altijd sterk gericht zijn op actuele thema's. Dit jaar zullen we daarom veel aandacht voor hybride werken hebben. Maar ook leiding geven op afstand, vitaliteit, werkdruk en werkstress, netwerken en digitale vaardigheden zijn belangrijke onderwerpen op het programma.

Heb je aanvullende ideeën of heb je een vraag? Mail ze dan gelijk naar safari@aeno.nl.

Stuur een email
Safari-animatie

Iedere zomer organiseert A&O fonds Gemeenten de Zomersafari. De Zomersafari is hét moment om gemotiveerd en geïnspireerd de zomer in te gaan. Met een leuk programma gevuld met enthousiaste sprekers en inspirerende workshops, helpen we jou op te laten voor het najaar.

Dit jaar was de Zomersafari op 30 juli en deze was voor deelnemers zowel fysiek als digitaal bij te wonen. Aan het evenement namen in totaal zo’n 600 gemeenteambtenaren deel. Het absolute hoogtepunt van de Zomersafari was de keynote van Ellie Lust. Ellie maakte de overstap van wijkagent naar televisie persoonlijkheid en vertelde tijdens de Zomersafari over wat haar motiveerde om deze stap in haar carrière te maken.

Zomersafari 2023

Volgend jaar is er weer een Zomersafari. De inschrijving wordt geopend in het voorjaar van 2023. Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Naar nieuwsbrieven

Safari 5-daagse 2022 gaat niet door

De Safari 5-daagse die gepland stond van 7 t/m 11 november 2022 gaat niet door. In deze week start namelijk het A&O fondsen Festival alsnog. Dit festival kon op 8 september niet door gaan door brand op de festivallocatie. Het A&O fondsen Festival verplaatst daarom naar de week van de Safari 5-daagse.

Het A&O fondsen Festival

Dit is hét evenement voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk dat gaat over samen werken aan de toekomst. Vind je het interessant om deel te nemen aan het A&O fondsen Festival, dan is dat mogelijk. Via de groene knop: meld je aan. Het programma komt binnenkort online.

Had je je al aangemeld voor de Safari 5-daagse, dan is afmelden niet nodig. Heb je nog vragen over de Safari 5-daagse? Mail dan naar safari@aeno.nl.

Stuur een email

Leerevenementen organiseren

De webinars die we in aanloop naar de Safari 5-daagse zouden organiseren gaan wel door. Meld je daarvoor hier aan.

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Safari? Schrijf je in voor de Safari nieuwsbrief.

Naar nieuwsbrieven

Misschien vind je dit ook interessant