De wereld verandert, je werk verandert. In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat jij de regie over jouw loopbaan neemt én houdt. Jouw Toekomst is Nu helpt je hierbij. A&O fonds Gemeenten, FLOW, Baandomein, Transferpunt en Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM organiseren drie bijeenkomsten waarbij er een kijkje in de keuken van een andere organisatie genomen kan worden.  Ook maak je kennis met handige vaardigheden die je helpen om keuzes te maken, voor nu en in de toekomst.

De eerste bijeenkomst vond plaats op 23 mei in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Donderdag 26 september organiseren we een tweede bijeenkomst in Elst en de derde bijeenkomst vindt plaats op donderdag 24 oktober in Den Bosch. De inschrijving voor deze laatste twee bijeenkomsten opent rond juni 2019.

Waarom deze middag?

Werkgevers hebben in onze snel veranderende maatschappij dagelijks te maken met nieuwe uitdagingen op de arbeidsmarkt. Gemeenten, woningcorporaties en andere sectoren hebben steeds meer behoefte aan medewerkers die goed passen in deze snel veranderende werkomgeving. Medewerkers die voorbereid zijn op de toekomst van nu.

Inspiratie voor jou

De bijeenkomst start met de bevlogen spreker Jaap Bressers. Het programma bestaat o.a. uit inspirerende plenaire netwerkboosts, originele en verrassende experiences onder leiding van professionals zoals Escape room (o.l.v. Mirte Gerritsen), Pitchen als een pro (Sandy Peters van Bron-X), Speeddaten met werkgevers, Klaar voor de toekomst (Marijke van Duin en Thijs van Geenen), Zakelijk flirten (o.l.v. Erica van Ommen). Als afsluiting neemt Jasper van Luit van Magic in Business je mee op een reis van droom naar daad. Jouw Toekomst is Nu.

Nieuwsgierig?

Ben jij werknemer bij een gemeente of een woningcorporatie en enthousiast over Jouw Toekomst is Nu? Houd de website in de gaten om jezelf binnenkort te kunnen inschrijven.

Jouw Toekomst is nu wordt georganiseerd door A&O fonds Gemeenten, FLOW, Baandomein, Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM en Transferpunt.

 

logo IGOM

 

Sfeerimpressie van Jouw Toekomst is Nu op 23 mei 2019