Wanneer gemeenteprofessionals in staat zijn het goede gesprek te voeren, zijn medewerkers duurzaam inzetbaar, worden ieders talenten benut en wordt de dienstverlening uiteindelijk beter. Toch is het goede gesprek voor veel gemeenten nog onontgonnen gebied. A&O fonds Gemeenten wil daar verandering in brengen. Eveline Vat, projectleider Duurzame Inzetbaarheid, ging hierover in gesprek met Publiek Denken om te vertellen wat A&O op dit gebied aanbiedt.

Vraag je tien mensen naar wat voor hen een goed gesprek kenmerkt, dan is de kans groot dat je tien verschillende antwoorden krijgt. Het A&O project Het Goede Gesprek helpt leidinggevenden en medewerkers van gemeenten om met elkaar in verbinding te staan. A&O fonds Gemeenten biedt ondersteuning met onder andere een visie, werkvormen, inspiratie, webinars en interactieve sessies over dit onderwerp.

Lees hier het hele interview met Eveline in magazine Publiek Denken of klik hieronder verder naar de ondersteuning die A&O biedt om jou te helpen met het voeren van een goed gesprek.

Het bevorderen van het goede gesprek in gemeenten dient meerdere doelen. In eerste plaats helpt het om ieders talenten optimaal te benutten, wat in de huidige krappe arbeidsmarkt van groot belang is.

Publiek Denken, Interview projectleider Eveline Vat

Misschien vind je dit ook interessant