Maarten van der Weijden, olympisch en wereldkampioen (openwater-)zwemmen, is gastspreker op het A&O fondsen Festival 2020 in 's-Hertogenbosch. Dit festival is dé plek voor professionals op het gebied van arbeidsmarkt, HRM en vitaliteit van mens en organisatie. Het programma zit boordevol inspiratie om medewerkers vitaal en wendbaar te houden in de toekomst.

Fondsenfestival 1600

Op de prachtige locatie Congrescentrum 1931 focust het programma zich op tientallen interessante workshops en excursies. Het aanbod richt zich op energie en inspiratie. De bezoeker kan zelf het programma samenstellen. Zo neemt een keynotespreker je bijvoorbeeld direct na de lunch mee, om een after-lunch-dip te voorkomen, in een inspirerende 'energizer'.

Meer programmaonderdelen worden in de komende tijd bekend. Via deze site houden we je uiteraard op de hoogte. Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd voor medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen en deelname is gratis.

Schrijf je nu in

Wil jij er bij zijn op donderdag 1 oktober? We nodigen je graag uit om je nu alvast in te schrijven want iedereen die zich op tijd inschrijft kan zich als eerste aanmelden voor de workshops, excursies en andere programmaonderdelen. Begin juni staat het volledige programma online.

Misschien vind je dit ook interessant