Meld je nu aan voor de Wintersafari zodat je ook volgend jaar fris van start gaat. Je kan aan de Wintersafari fysiek of online deelnemen. De fysieke bijeenkomst is in theater De Kom in Nieuwegein. De Wintersafari staat dit keer in het teken van Veranderkracht. Hoe ga jij om met verandering en hoe haal je alles uit jezelf op je werk en privé? Laat je inspireren op 25 januari 2023.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Sprekers

De Wintersafari start om 9.30 en eindigt om 13.00 uur met een gezellige netwerklunch met collega's uit andere gemeenten.

Ben Tiggelaar portret
Ben Tiggelaar. Fotografie: Elisabeth Ismail

Ben Tiggelaar, internationaal spreker en gedragswetenschapper, inspireert je tijdens de Wintersafari. Hij gaat in op vragen als: wat  is  de  kern  van  leiderschap?  Hoe geef je effectief leiding aan jezelf, aan een team en aan een organisatie?

Ook zie je spreker Joost Rigter: een passionele ondernemer die zijn plannen op 26-jarige leeftijd drastisch om moest gooien door een oogziekte die hem uiteindelijk blind maakt. Hij vertelt je meer over vertrouwen, verbinden, tegenslagen, acceptatie, verandering en doorzettingsvermogen.

Fysiek in Nieuwegein

De fysieke bijeenkomst is in Theater De Kom In Nieuwegein op stadsplein 6. De Kom is zowel met het OV als met de auto goed te bereiken. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarages Theater, Stadshuis en Cityplaza. Zien we je daar?

Bekijk hier het programma

Win een boekenpakket

Wil jij een boekenpakket winnen met de boeken De ideale ambtenaar van Ronald Derks en Bas van Leeuwen en Het einde van het midden van Farid Tabarki?

Deel de hieronderstaande LinkedIn post en tag 2 mensen voor wie de Wintersafari ook interessant is. Vergeet niet het A&O fonds Gemeenten te taggen in je post. In totaal geven we 2 boekenpakketten weg.

LinkedIn | Win een boekenpakket

Safari

Meerdere keren per jaar zijn er Safari-evenementen met workshops en sprekers die je nieuwe kennis, inspiratie, inzichten oplevert waarmee jij je werk meer naar jouw hand kunt zetten.

We willen allemaal de vraag van de inwoner zo goed mogelijk kunnen beantwoorden en daarvoor moeten we flexibel en slim blijven. Gemeenten hebben er nieuwe taken bij gekregen en hebben te maken met andere manieren van werken. Dat vraagt veel van organisaties en medewerkers. Safari zorgt dat je zo goed mogelijk bent voorbereid, zonder dat het werkplezier naar de achtergrond verdwijnt.

Misschien vind je dit ook interessant