A&O fonds Gemeenten introduceert Safari voor gemeentemedewerkers om nog beter te worden in het werk. Onder Safari vallen vanaf nu Meester in je Werk Week, de Summerschool en de Winterschool. Safari biedt interessante workshops, speciaal voor gemeentemedewerkers die zich nog beter op de toekomst willen voorbereiden en lekkerder in hun vel op het werk willen zitten; of dat nu thuis is of op kantoor.

Safari is een programma waarmee we iedereen willen stimuleren om, op een leuke manier, een andere kijk op werk te ontdekken. Veranderingen zijn spannend en daarom staat Safari voor samen leren, ontdekken en enthousiasme, maar vooral ook plezier!

Safari-animatie

Door het samenbrengen van de Meester in je Werk Week en de Summer- en Winterschool kan A&O fonds met Safari beter afstemmen op de behoeften van gemeentemedewerkers. Ook biedt Safari een grotere keuze uit workshops; allemaal toegespitst op relevante thema's die nu spelen bij gemeenten. Zo zullen de workshops van Safari bijvoorbeeld aandacht besteden aan vitaliteit, hybride werken en het vergroten van zelfvertrouwen en veranderkracht.

Alles weten over Safari? Lees hieronder meer en doe mee!

Misschien vind je dit ook interessant