Vijf finalisten, ruim 200 professionals in het sociaal domein en een dag vol interessante sprekers en workshops waren de ingrediënten van de themabijeenkomst Vakmanschap in het Sociaal Domein, die het A&O fonds Gemeenten organiseerde op 14 februari. Eén van de hoogtepunten van deze dag was de finale van de verkiezing Uitvoerder van het Jaar 2019!

AO sociaaldomein uvhj219 OMPG

Team OMPG namens hen Annemarie de Beer, stedelijk projectleider OMPG-aanpak van de gemeente Amsterdam, won de juryprijs. “Geweldig hoe jullie team zich inzet voor de lastigste situaties met oog voor de wens van het gezin”, luidde het oordeel van de jury. Lian Stammen, gezinscoach Jeugd in de gemeente Horst aan de Maas, won de publieksprijs.

De jury bestond uit Nico Versteeg (bestuurder A&O fonds Gemeenten en gemeentesecretaris van Lelystad), Marlous Bruntink (winnaar jury- en publieksprijs 2018), Leon Wever (directeur Speciale Projecten, Ministerie VWS) en Karin Sleeking (directeur A&O fonds Gemeenten). Zij beoordeelden de vijf finalisten onder andere op deskundigheid, innovatief vermogen, resultaat en maatschappelijke betrokkenheid.

Nomineren was al een bijzondere blijk van waardering en we zijn als team echt overdonderd nu we ook deze prijs winnen. We raken er nog meer van overtuigd dat het integrale werken over alle domeinen heen het verschil maakt voor de burger. En dat we ook écht iets kunnen doen aan het aanscherpen van het beleid.

Annemarie de Beer, stedelijk projectleider OMPG-aanpak van de gemeente Amsterdam

Misschien vind je dit ook interessant