We beginnen het jaar goed voor loopbaanprofessionals bij gemeenten. Op 15 februari praatte A&O team Eigen Regie op Loopbaanontwikkeling jou in een half uur bij over de loopbaanplannen van A&O fonds Gemeenten voor 2022. Kijk de kick-off hier nu terug.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Je maakt tijdens de kick-off ook kennis met ons hele team Eigen Regie op Loopbaanontwikkeling. Lena Tiemersma en Freek Vos, de projectleiders. Joyce Leeuwerke, de projectondersteuner en Annemarie Schrijen en Lisa van Holstein, de communicatieadviseurs.

Team eigen regie op loopbaan

Allesuitjezelf.nl is gestopt. De talentspiegel is overgegaan naar deze website en vind je hier.

Allesuitjezelf.nl is vernieuwd

Allesuitjezelf.nl is een product van A&O fonds Gemeenten om jouw gemeentemedewerkers in beweging te krijgen. De medewerker gaat zélf aan de slag met de eigen loopbaanontwikkeling. Sinds kort heeft de website een heel nieuwe uitstraling gekregen. Hierdoor is het een onderscheidend platform geworden, maar nog altijd herkenbaar voor de gemeentemedewerker. Heb jij het al gezien?

Denk mee over een praktisch communicatiekit

Wat heb jij nodig om in jouw organisatie Allesuitjezelf.nl op de kaart te zetten? We horen het graag van je want we ontwikkelen een communicatiekit met praktisch promotiemateriaal. Meedenken? Mail naar allesuitjezelf@aeno.nl, zodat we contact met je kunnen opnemen om te horen wat jij nodig hebt aan promotiemateriaal.

Stuur een email

Nieuwe folder Allesuitjezelf.nl

Wat Allesuitjezelf.nl voor jou als professional kan betekenen, leggen we uit in de nieuwe folder. Ook komt de ondersteuning die A&O fonds Gemeenten jouw organisatie kan bieden bij het inzetten van dit platform aan bod. Denk hierbij aan de speciale startpagina die elke gemeente kan laten aanmaken op Allesuitjezelf.nl bijvoorbeeld.

De folder is nu in de maak. Wil je deze als eerste ontvangen, stuur dan een mail naar allesuitjezelf@aeno.nl.

Stuur een email

Volg ons op onze socials

Blijf snel op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube.

LinkedIn Twitter Youtube

Nieuwsbrief

Wij verzamelen de laatste informatie over jouw vakgebied bij de gemeente in onze verschillende nieuwsbrieven. Abonneer je hier.

Naar nieuwsbrief

Misschien vind je dit ook interessant