We beginnen het jaar goed voor loopbaanprofessionals bij gemeenten. We organiseren een online netwerkbijeenkomst, hebben Allesuitjezelf.nl verfrist en de communicatiemiddelen worden vernieuwd. Op deze manier kan je dit nieuwe jaar snel van start met de loopbaanontwikkeling van gemeentemedewerkers.

Team eigen regie op loopbaan

Netwerkbijeenkomst

Op dinsdagmiddag 15 februari praat A&O team Eigen Regie op Loopbaanontwikkeling jou in een half uur bij over de loopbaanplannen van A&O fonds Gemeenten voor 2022. Welke projecten, bijeenkomsten en hulpmiddelen ontwikkelen we voor jou, zodat jij je werk als loopbaanprof nóg beter kunt doen?

Je maakt tijdens die bijeenkomst kennis met ons hele team Eigen Regie op Loopbaanontwikkeling. Lena Tiemersma en Freek Vos, de projectleiders. Joyce Leeuwerke, de projectondersteuner en Annemarie Schrijen en Lisa van Holstein, de communicatieadviseurs. Meld je hieronder aan.

Allesuitjezelf.nl is vernieuwd

Allesuitjezelf.nl is een product van A&O fonds Gemeenten om jouw gemeentemedewerkers in beweging te krijgen. De medewerker gaat zélf aan de slag met de eigen loopbaanontwikkeling. Sinds kort heeft de website een heel nieuwe uitstraling gekregen. Hierdoor is het een onderscheidend platform geworden, maar nog altijd herkenbaar voor de gemeentemedewerker. Heb jij het al gezien?

Denk mee over een praktisch communicatiekit

Wat heb jij nodig om in jouw organisatie Allesuitjezelf.nl op de kaart te zetten? We horen het graag van je want we ontwikkelen een communicatiekit met praktisch promotiemateriaal. Meedenken? Meld je dan aan voor een korte sessie om ideeën met elkaar uit te wisselen via allesuitjezelf@aeno.nl.

Nieuwe folder Allesuitjezelf.nl

Wat Allesuitjezelf.nl voor jou als professional kan betekenen, leggen we uit in de nieuwe folder. Ook komt de ondersteuning die A&O fonds Gemeenten jouw organisatie kan bieden bij het inzetten van dit platform aan bod. Denk hierbij aan de speciale startpagina die elke gemeente kan laten aanmaken op Allesuitjezelf.nl bijvoorbeeld.

De folder is nu in de maak. Wil je deze als eerste ontvangen, stuur dan een mail naar allesuitjezelf@aeno.nl.

Misschien vind je dit ook interessant