Manon Lodewijks heeft het 10-duizendste account aangemaakt op aeno.nl dus zij verdient een cadeau. Wij gingen langs met een uitgebreid A&O pakket en een bos bloemen. Ruim twee jaar werkt Manon bij Meerinzicht als arbomedewerker voor gemeente Ermelo, Hardewijk en Zeewolde.

Ik maak al een tijd dankbaar gebruik van het aanbod van A&O fonds Gemeenten. Ik vind de werkvormen zoals tips voor mentale gezondheid en de arbocatalogus erg waardevol.

Manon Lodewijks

A&O account

Met een A&O account op deze website hou je controle over je inschrijvingen voor evenementen en workshops, kan je de thema's selecteren die voor jou relevant zijn en kan je direct naar de A&O community waar jij lid van bent. Ook een account op A&O aanmaken? Volg de groene knop.

Account aanmaken
Tienduizendste account manon lodewijks 1000

Manon is blij verrast met de aandacht voor de 10-duizendste inschrijving voor het account op aeno.nl. Haar collega’s laten meteen weten dat dit ook op intranet gedeeld moet worden.

Ze maakt al een tijd dankbaar gebruik van het aanbod van A&O fonds. Zo heeft ze begin november het webinar over het Vitaliteitsgesprek gevolgd, vindt ze de werkvormen zoals de Tips voor Mentale Gezondheid en alle informatie in de Arbocatalogus erg fijn. "Er is zoveel te vinden op de A&O site".

Misschien vind je dit ook interessant