Dit jaar bestaat A&O fonds Gemeenten 30 jaar! We vieren dit onder andere met een onderzoek waarin we met gemeenteambtenaren een blik op de toekomst werpen. Hoe kijken jullie tegen je werk van nu en dat van de toekomst aan?

Deel je mening in de online enquête. De resultaten worden gepubliceerd in een speciale editie van magazine Publiek Denken en hier op onze website. Vul de vragenlijst hier in.

Naar enquête
Qr 30jaar jubileum

Over A&O

A&O fonds Gemeenten, Stichting Arbeidsmarkt en Opleidingsfonds Gemeenten, is hét fonds voor alle gemeenten van Nederland. A&O heeft tot doel Nederlandse gemeenten en hun medewerkers duurzaam inzetbaar te houden waardoor ze vitaal en wendbaar zijn en optimaal kunnen blijven aansluiten bij de veranderende samenleving.

Wij inspireren, ondersteunen en adviseren bij organisatieontwikkeling en professionalisering. Dat doen we in de vorm van leernetwerken, workshops, webinars, evenementen, onderzoeken en subsidies.

Voor iedereen

We zijn er voor iedereen in de gemeentelijke organisatie: bestuurders, leidinggevenden, adviseurs, HR- en arboprofessionals, beleidsmakers en uitvoerenden. We leggen een sterke brug tussen medewerkers en leidinggevenden, waardoor veranderingen ook in de dagelijkse praktijk verankerd kunnen worden. De komende jaren hebben we daarbij extra aandacht voor het topambtelijk directieniveau van gemeentelijke organisaties.

De sociale partners in de gemeentelijke sector (werkgevers en werknemers) hebben in 1993 de Stichting A&O fonds Gemeenten opgericht.

Misschien vind je dit ook interessant