Ten eerste willen we alle betrokkenen, sprekers, technisch team, make-up en styling hartelijk danken voor deze bijzondere dag waarin we met bijna 1600 collega's genoten hebben van het online A&O fondsen Festival. Vanaf verschillende locaties zonden we live meerdere webinars uit, maar konden we ook volop netwerken en genieten van een pauzerecept. Zien hoe dit er allemaal uitzag? We hebben de foto's nog.

Presentaties nu beschikbaar

Heb je het geweldige A&O fondsen Festival gemist? Niet getreurd, want we zetten speciaal voor jou van vrijdag 9 t/m zaterdag 31 oktober het festivalterrein opnieuw open. Ook als je het festival wel bezocht hebt, kun je nogmaals inloggen om de video’s te bekijken die je gemist hebt.

Laat het ons weten!

Ben je geweest? Dan horen we graag wat je vond. Laat het weten op onze LinkedInpagina.

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

Je wordt op de hoogte gehouden van onze evenementen, workshops en webinars. Ook inspireren we je met geleerde lessen van andere gemeenten en met de nieuwste instrumenten om de gemeente nog wendbaarder te maken.

LinkedIn Youtube

A&O Nieuwsbrief

Word lid van één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

Schrijf je hier in

Misschien vind je dit ook interessant