Samen met TwynstraGudde heeft A&O het leernetwerk Verandering in Control opgezet speciaal voor financials en dit is een succes. De derde groep ging in oktober van start en ook voor volgend jaar kunnen leidinggevenden zich aanmelden. Lees hier het interview met projectleider Leiderschap en Cultuur van het A&O fonds, Monique Theeuwen, en Meryem Kilic-Karaaslan, partner TwynstraGudde over de grote behoefte die er is voor dit onderwerp bij gemeenten.

De rol van leidinggevenden bij veranderprocessen is de sleutel tot succes. Om de leidinggevenden zoveel mogelijk te ondersteunen in hun cruciale rol bij verandering, verzorgt A&O fonds Gemeenten samen met Twynstra Gudde dit unieke leernetwerk Verandering in Control.

Het rapport De Toekomst van Financiën laat zien [...] dat er een fundamentele cultuuromslag gaande is: meer forecasting en meer adviseren; een omslag van financial control naar business control. Dat vergt ook een verandering in leiderschap.

Twynstragudde.nl

Meld je aan voor 2023

Het leernetwerk Verandering in Control bestaat uit 7 dagdelen. Op deze pagina vind je alle informatie. Ook kan je je direct aanmelden voor een nieuwe groep die in 2023 wordt gevormd.

Misschien vind je dit ook interessant