De Personeelsmonitor Gemeenten 2023 is op 21 mei verschenen. Het is dé benchmark voor HR kengetallen bij gemeenten. Laat je bijpraten en kom naar een regionale bijeenkomst of volg het webinar voor gevorderden over het dashboard van de Personeelsmonitor.

Met de Personeelsmonitor brengen we in kaart hoe de gemeentelijke arbeidsmarkt ervoor staat. Denk aan thema's als ziekteverzuim, de bezetting, externe inhuur, salarisontwikkeling en opleiding en ontwikkeling. Klik op de link hieronder voor meer informatie over de Personeelsmonitor.

Regiobijeenkomsten

We organiseren een aantal regiobijeenkomsten:

  • Donderdag 13 juni, Regio Zuid: Etten-Leur
  • Vrijdag 14 juni, Regio Oost: Borne
  • Maandag 1 juli, Regio Noord: Groningen

Tijdens de bijeenkomsten gaan we in op de hoogtepunten van Personeelsmonitor 2023 en besteden we ook aandacht aan trends en ontwikkelingen uit eerdere edities. Wat valt op en hoe kunnen gemeenten dit gebruiken voor hun eigen arbeidsmarktbeleid? We gaan ook in op het online dashboard van de Personeelsmonitor. We laten zien hoe het dashboard werkt en hoe je dit kunt inzetten om datagedreven arbeidsmarktbeleid te voeren. Bekijk alle regionale bijeenkomsten in onze agenda en meld je online aan!

Webinar dashboard Personeelsmonitor

Heb jij al ervaring met het dashboard van de Personeelsmonitor? En wil je meer inzicht in hoe je het dashboard kunt gebruiken voor het implementeren van datagedreven arbeidsmarkbeleid? Meld je dan aan voor dit webinar!

Misschien vind je dit ook interessant