Zien welke workshops jij kan inzetten voor jouw gemeente tijdens de Safari 5-daagse? Ook in 2021 organiseert A&O een Safari 5-daagse (voormalig Meester in je Werk Week) van 8 tot en met 12 november. Binnenkort kun jij als organisator weer workshops afnemen om bij jouw gemeente in te zetten. Bekijk ze alvast hier, zodat je direct kan boeken op 12 juli 2021.

Naar Safari 5-daagse workshops

Wat moet je weten?

De workshops zijn enkel beschikbaar voor organisatoren van de Safari 5-daagse. Zij organiseren activiteiten voor gemeentemedewerkers om ze bewust te maken van hun veranderkracht en te inspireren op het gebied van vitaliteit of hybride werken.

De organisatoren bij een gemeenten kunnen maximaal twee workshops afnemen en organisatoren bij samenwerkingsverbanden twaalf workshops. Per gemeente of samenwerkingsverband mag maximaal 1 persoon de workshops afnemen.

Organisatoren van de Safari 5-daagse kunnen maandag 12 juli bij ons workshops boeken en inzetten tijdens deze inspiratieweek.

Hybride werken, veranderkracht en vitaliteit

Tijdens de Safari 5-daagse 2021 staan de thema’s hybride werken, veranderkacht en vitaliteit centraal. Hybride werken is een thema dat ook na de zomer belangrijk zal zijn voor gemeenten. Aansluitend op deze nieuwe manier van werken, worden de workshops op meerdere manieren aangeboden; zowel in fysieke, digitale als hybride vorm. Organisatoren van de Safari 5-daagse kunnen zelf kiezen in welke vorm ze de workshops willen.

Wees op tijd

Ieder jaar zien we dat de workshops binnen enkele uren allemaal zijn geboekt. Zorg daarom dat je om 10.00 uur al klaar zit om de workshops af te nemen die voor jou relevant zijn. In verband met een verwachte drukte, hebben we een wachtrij. Hierdoor kan je op je gemak de workhops selecteren die jij wilt hebben. Als je ze in je winkelmandje hebt gestopt, blijven ze daar voor een half uur voordat ze vervallen.

Maak een account aan

Tot slot, vergeet niet een account aan te maken voordat je maandag inlogt. Dit is een andere inlog dan je A&O account.

Maak een account aan

Mocht je nog aanvullende vragen hebben, mail dan naar Safari@aeno.nl.

Stuur een email

Misschien vind je dit ook interessant