Tijdens 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗲𝗴𝗮 𝗮𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗪𝗼𝗼𝗿𝗱 van 20 september om 11.00 uur in onze community vertellen Cynthia Wassens en Femke Boeijen over hoe Deventer studenten beter bindt aan de organisatie en weet vast te houden. Cynthia en Femke vertellen over het onderzoek dat ze door een stagiair hebben laten doen naar de stages en beeldvorming van Deventer.

Meepraten, vragen stellen of alleen meeluisteren, dat kan! Meld je hier aan voor de community.

Aanmelden Community Arbeidsmarktstrategie

Respondenten in het onderzoek zijn oud-stagiaires, huidige stagiaires en teammanagers. Daarnaast is er ook een bureaustudie gedaan naar wervingskanalen en mogelijke onderwijsinstellingen om mee samen te werken. Er kwamen interessante conclusies uit, die ook voor andere gemeenten nuttig kunnen zijn.

In dit uur bespreken we vooral:

  • Waarom dit onderzoek?
  • Wat zijn de opvallendste bevindingen?
  • Wat gaan jullie nu met de uitkomsten doen?
  • Wat kunnen de andere gemeenten van dit onderzoek leren?

Een community voor en door jou

Community Arbeidsmarktstrategie is dé plek voor actuele informatie over gemeentelijke arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktstrategie. In de community wisselen gemeenten hun ervaringen uit, worden onder andere onderzoeken gedeeld en trainingen aangeboden.

Collegiale hulp

Naast de plek voor alle actuele informatie rondom arbeidsmarktstrategie is de Community vooral ook een platform waar je in een vertrouwde omgeving collegiale hulp kunt zoeken en vinden van medewerkers uit andere gemeenten.

Actuele informatie

De Community Arbeidsmarktstrategie bevat actuele informatie speciaal voor haar leden. Zoals alle factsheets Ken je kandidaat, tips en trucs over Employer Branding, hoe schrijf je een pakkende vacaturetekst? en alles over onboarding. We hebben podcasts, video's en interactieve tools. Kortom informatie en instrumenten waarmee je direct aan de slag kunt.

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

Je wordt op de hoogte gehouden van onze evenementen, workshops en webinars. Ook inspireren we je met geleerde lessen van andere gemeenten en met de nieuwste instrumenten om de gemeente nog wendbaarder te maken.

Linkedin Twitter Youtube

A&O Nieuwsbrief

Word lid van één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

Schrijf je hier in

Misschien vind je dit ook interessant