Hoogleraar neuropsychologie, Erik Scherder, komt ons tijdens de Zomersafari van 8 juli uitleggen hoe beweging jou kan helpen om lekkerder in je vel te zitten. Meld je nu aan voor de Zomersafari en mis hem niet!

Erik Scherder
Fotografie: Daan Brand

Door veel te bewegen, hou je ook je brein gezond. Maar hoe werkt dat precies? Erik Scherder gaat in op de werking van het brein in het algemeen en hoe je ervoor zorgen kan dat je jezelf vitaal en actief blijft voelen.

Scherder is bij het grote publiek bekend van de Universiteit van Nederland en verschillende optredens in het tv-programma De Wereld Draait Door.

Daarnaast is hij ook het "brein" achter de app Ommetje, van de hersenstichting. In deze app zitten veel beïnvloedingstechnieken die gebruikers stimuleren om te blijven wandelen. Tijdens zijn keynote vertelt Erik Scherder over de ontwikkeling én totstandkoming van de app.

Meld je aan

Wil de keynote zien? Meld je dan aan voor de Zomersafari van 8 juli.

Toptrainers

Naast Erik Scherder staan ook de volgende toptrainers voor je klaar om van de Zomersafari een groot succes te maken:

  • Patrick van Veen (bioloog): legt mensengedrag uit door middel van apengedrag en laat zien waarom mensen oplossingen van problemen zoeken in systemen.
  • Juri Hoedemakers (coach): neemt je mee in bewust keuzes maken en de consequenties van je keuzes leren accepteren.
  • Wouter de Jong (trainer en acteur): inspireert met zijn "sportschool voor de geest" om mentaal fit te worden.
  • Steven pont (ontwikkelingspsycholoog): helpt jou om beter samen te kunnen werken met jouw collega's.
  • Karin Lammers (trainer): helpt je van het vervelende stemmetje in je hoofd af te komen dat dingen zegt als: “Ik ben niet goed genoeg”, of “mijn leidinggevende snapt mij toch niet".
  • Minchenu Maduro (trainer en presentator): gefascineerd door de mens, geeft Minchenu je handvatten om beter in verbinding te komen met collega's.
  • Kim Spinder (innovatie-expert): neemt je mee naar de toekomst van hybride werken en vertelt over de praktische impact van haar innovatielessen.
  • Lena Tiemersma en Lisa van Holstein (A&O fonds): vertellen je alles over loopbaanadvies en -ontwikkeling van zowel medewerkers als leidinggevenden bij de gemeente.

Lees meer

Meer weten over de Zomersafari van 8 juli- Vitaal de zomer in en 9 september - Hybride werken? Klik hieronder verder en lees meer.

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

Je wordt op de hoogte gehouden van onze evenementen, workshops en webinars. Ook inspireren we je met geleerde lessen van andere gemeenten en met de nieuwste instrumenten om de gemeente nog wendbaarder te maken.

Linkedin Twitter Youtube

A&O Nieuwsbrief

Word lid van één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

Schrijf je hier in

Misschien vind je dit ook interessant