Ewout Genemans maakt spraakmakende TV programma's, zowel als presentator als producent. De onderwerpen die hij behandelt hebben een randje. Zo zijn er veel raakvlakken met politie, veiligheid en justitie. Op dinsdag 10 november komt Ewout vertellen over zijn carrière en kijk op de maatschappij.

Meld je nu aan

Wil je je meteen aanmelden voor de inspiratiesessie van Jan van Setten? Schrijf je dan hier in!

Ewout Genemans 1000

Ewout Genemans (1985) is acteur, presentator en tv producent. Als kind speelt hij al bij een Haags Jeugdtheater. Na een halfjaar Journalistiek, stopt hij daarmee maar blijft werken als redactieassistent waar hij meehelpt aan het RTL 4-programma Vliegende Hollanders. Zo rolt Ewout al snel het tv-vak in.

Acteur en Presentator

Ewout begint als acteur in de bekende Nederlandse jeugd-soapserie ZOOP. Ook speelt hij in de bijbehorende films Zoop in Afrika, Zoop in India en Zoop in Zuid-Amerika. Het is 2007 als zijn loopbaan een belangrijke wending neemt. Hij gaat aan de slag als presentator van Willem Wever en vertolkt dezelfde rol vervolgens ook in Sudokidz en op invalbasis voor de BZT-Show.

Producent

Ewout start in 2008 het productiebedrijf No Pictures Please. Dat bekend wordt met formats als Ik heb HET nog nooit gedaan (2013), From Russia with Love (2014), Dream School (2017) en Beruchte Sloppenwijken (2018).

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Spreker

Veel van de door Ewout geproduceerde en gepresenteerde programma’s zijn spraakmakend en gaan over onderwerpen met een randje. Veelal zijn er raakvlakken met politie, veiligheid of justitie. Organisaties uit deze hoek huren Ewout dan ook maar al te graag in om dagvoorzitter te zijn of te spreken op hun evenementen.

Net als in zijn televisieprogramma’s, weet Ewout snel een klik te creëren met zijn publiek. Die vaardigheid komt hem goed van pas op het podium.

Misschien vind je dit ook interessant