Margreet Glas van UWV vertelt op donderdag 23 juni in onze community Arbeidsmarktstrategie alles over wat UWV en HR professionals van gemeenten voor elkaar kunnen betekenen in deze krappe arbeidsmarkt. Word lid van de community en luister en praat mee van 10-11 uur.

Naar community Arbeidsmarktstrategie

Onderwerpen die we bespreken zijn:

  • Vinden van kandidaten voor openstaande vacatures
  • Werkgeversservicepunten en Regionale Mobiliteitsteams
  • Scholingsmogelijkheden vanuit UWV
  • Het opzetten van een trainee-pool met UWV
  • Het publiceren van vacatures op werk.nl

Uiteraard is er volop ruimte om Margreet vragen te stellen.

Community Arbeidsmarktstrategie

Ben jij werkzaam op de afdeling HRM/P&O of recruiter bij een gemeente of gemeentelijke organisatie en houd je je bezig met arbeidsmarktvraagstukken? Meld je dan aan voor onze community Arbeidsmarktstrategie. Dit is dé plek voor actuele informatie over gemeentelijke arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktstrategie. In de community wisselen gemeenten hun ervaringen uit, worden onder andere onderzoeken gedeeld en trainingen aangeboden.

Collegiale hulp

Naast de plek voor alle actuele informatie rondom arbeidsmarktstrategie is de community vooral ook een platform waar je in een vertrouwde omgeving collegiale hulp kunt zoeken en vinden van medewerkers uit andere gemeenten.

Actuele informatie

De community Arbeidsmarktstrategie bevat actuele informatie speciaal voor haar leden. Zoals alle factsheets Ken je kandidaat, tips en trucs over Employer Branding, hoe schrijf je een pakkende vacaturetekst en alles over onboarding. We hebben podcasts, video's en interactieve tools. Kortom informatie en instrumenten waarmee je direct aan de slag kunt.

Misschien vind je dit ook interessant