Flexwerken, flexplekken, flexpool; 'flex' is inmiddels echt ingeburgerd en veel ambtenaren werken dan ook in overheidsflexpools. Voor deze mensen geldt dat ze zeer wendbaar en flexibel zijn. Maar hoe ontwerp, ontwikkel en onderhoud je Flexpools? Lees het allemaal in dit boekje waarin de kennis van verschillende overheidsorganisaties over Flexpools is gebundeld.

Met steun van A&O Fonds gemeenten hebben Cor Knoester & Anna-Maria Schwarze, Flexpoolers van de gemeente Haarlemmermeer, dit boekje samengesteld ter inspiratie. Via interviews met verschillende Flexpoolers in het land, hebben Knoester en Schwarze handige tips en geleerde lessen verzameld die direct toe te passen zijn in de praktijk. Het boekje gaat onder andere in op het doel, de rollen en de kwaliteit van Flexpoolers.

Tijdens het A&O fondsen Festival hebben ze samen een uitgebreide presentatie gegeven. Bekijk deze via onderstaande groene knop en download het boekje zodat je altijd alles bij de hand hebt.

Fondsenfestival flexpools 1200
Presentatie: Vast in beweging!

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

Je wordt op de hoogte gehouden van onze evenementen, workshops en webinars. Ook inspireren we je met geleerde lessen van andere gemeenten en met de nieuwste instrumenten om de gemeente nog wendbaarder te maken.

Linkedin Twitter Youtube

A&O Nieuwsbrief

Word lid van één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

Schrijf je hier in

Misschien vind je dit ook interessant