De aandacht voor leren en ontwikkelen neemt de laatste jaren toe binnen gemeenten, maar ambtenaren zien een cursus vaak ten onrechte als iets naast het werk. Dit blijkt onder andere uit ons onderzoek Hoe gemeenten leren & ontwikkelen organiseren. Het rapport geeft een inzicht en een startpunt voor verdere ontwikkeling van Leren en Ontwikkelen binnen gemeenten. Het onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met HAN - University of applied sciences.

Wil je een gedrukt exemplaar van het rapport ontvangen?
Dat kan! (zolang de voorraad strekt). Stuur een mail naar leren@aeno.nl of neem telefonisch contact met ons op via 070-7630030

Het rapport geeft inzicht en zes aanbevelingen over hoe gemeenten L&O kunnen versterken in hun organisatie. Aan de hand van de aanbevelingen, je ziet ze hieronder, worden over het jaar verschillende bijeenkomsten georganiseerd.

Onderzoek Rapport Leren en ontwikkelen 1000

Belangrijk thema

A&O fonds Gemeenten zet zich in voor het thema Leren en Ontwikkelen, door stakeholders te verbinden, nieuwe en belangrijke ontwikkelingen te agenderen en te gidsen in gezamenlijke trajecten. A&O fonds gemeenten ziet leren en ontwikkelen als een van de belangrijkste thema's binnen de gemeentelijke sector. Wij willen gemeenten en hun medewerkers hierbij ondersteunen, omdat leren en ontwikkelen gemeenten helpt om hun opgaven te realiseren, en medewerkers om vitaal en met plezier hun werk te blijven doen.

Lees ook

Misschien vind je dit ook interessant