Om iedereen na de vakanties goed te ondersteunen bij hybride werken heeft A&O fonds Gemeenten een serie webinars, workshops en een groot event voor je klaar staan de komende maanden. Het evenement Zomersafari van 9 september staat bijvoorbeeld geheel in het teken van hybride werken bij de gemeente maar in september en oktober bieden we nog veel meer rondom dit thema. Meld je hier aan!

Interactieve sessie

Tijdens de interactieve sessie van 6 september gaan we met jou in gesprek over de terugkeer naar kantoor. Wat zijn jouw eerste ervaringen? Werken de terugkeerplannen?

Evenement

De tweede editie van het evenement de Zomersafari organiseren wij op 9 september 2021. Nadat we je tijdens de eerste zomersafari helpen om vitaal de zomer in te gaan, bereiden we je op 9 september voor op het hybride werken. Chef Rudolph van Veen is de keynotespreker op die dag, maar je kan je bijvoorbeeld ook laten inspireren door hoogleraar Paul Iske of filosoof Bas Haring.

Workshops

In deze serie workshops over hybride werken ga je in kleine groepen van maximaal 8 personen in gesprek.

Webinar

Auteur van de boeken 'Inspirerend leiderschap op afstand' en 'Zin houden in je werk', Godelieve Meeuwissen geeft op 11 en 13 oktober een webinar over Hybride Teambuilden voor drukke teams.

Community hybride werken

In community Hybride werken kun je vragen stellen, antwoorden geven en informatie delen over de laatste ontwikkelen bij jouw gemeente. Leren, kennis delen en inspireren staan centraal in deze community. Je vindt er belangrijke projectdocumenten van gemeenten, zoals: visiedocumenten, plan van aanpak, scenario’s en nog meer.

Aanmelden community

Alles over hybride werken

De laatste inzichten lezen over hybride werken bij gemeenten? Wij houden dat hier voor je bij.

Misschien vind je dit ook interessant