Rudolph van Veen is de keynotespreker op de Zomersafari van 9 september. Deze chef, die je vast wel kent van zijn televisieoptredens, is een echte vakman die van zijn passie zijn carrière heeft gemaakt. Hij legt weergaloos uit dat succes begint bij jezelf. Wil je goed aan de Zomersafari beginnen? Kom dan zeker naar Rudolph.

Rudolph van Veen-staand
Fotografie: Yasmijn Tan

Als 12-jarige heeft Rudolph van Veen bewust gekozen voor een beroepsopleiding en op 17-jarige leeftijd is hij gaan werken als kok. In zijn ambacht wilde hij altijd al het hoogste bereiken. Nu is hij regelmatig te zien in televisieprogramma's, heeft hij theaterervaring en was hij in 2005 zelfs gastpatissier voor de Oscars in Hollywood.

Als inspirerende spreker geeft Rudolph aan de hand van voorbeelden uit het heden en het verleden, een inzage in zijn carrière. Door zijn spontaniteit, schat aan kennis op eetgebied, professionaliteit en toegankelijkheid weet hij als geen ander elke presentatie op passende wijze en met een grote dosis energie neer te zetten.

Meld je aan

Wil je meegenieten en je laten inspireren door Rudolph van Veen? Meld je dan nu aan voor de tweede editie van de Zomersafari. Deze staat in het teken van hybride werken.

Toptrainers

Naast Rudolph van Veen hebben we nog veel meer inspirerende sprekers voor je klaar staan:

  • Hoogleraar Paul Iske: weet alles over het maken van fouten en wat we ervan kunnen leren.
  • Filosoof Bas Haring: stelt je vragen die niet direct voor de hand liggen. Als spreker weet hij altijd een verrassende draai te geven aan zijn verhaal.
  • Innovatie-expert Kim Spinder: neemt je mee naar de toekomst van hybride werken en vertelt over de praktische impact van haar innovatielessen.
  • Adviseur mens en techniek Saskia Nijs: neemt je mee in de ingewikkelde vragen die er nu nog liggen. Durven dromen van de hybride werkomgeving na COVID-19 die ons inspireert, waardeert en waar we tot creatieve en innovatieve hoogte kunnen stijgen.
  • Netwerkexpert Judith Smits: helpt jou om als medewerker, maar ook als leidinggevende contact te houden met de mensen om je heen.
  • Filosoof en Cabaretier Paul Smit: bekijkt het hybride werken vanuit de mens. Wat doet het hybride werken met de mens? Paul legt in haar workshop uit hoe je bewuste keuzes maakt binnen jouw eigen capaciteit en hoe je je dag beter zou kunnen indelen.
  • Trainer Minchenu Maduro: gefascineerd door de mens, geeft Minchenu je handvatten om beter in verbinding te komen met collega's.
  • Specialisten loopbaan Lena Tiemersma en Lisa van Holstein (A&O fonds): leiden je rond op Allesuitjezelf.nl, een website voor loopbaanontwikkeling van gemeentelijke medewerkers.

Lees meer

Wil je het volledige programma van de Zomersafari op 9 september zien? Klik hieronder verder en lees meer.

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

Je wordt op de hoogte gehouden van onze evenementen, workshops en webinars. Ook inspireren we je met geleerde lessen van andere gemeenten en met de nieuwste instrumenten om de gemeente nog wendbaarder te maken.

Linkedin Twitter Youtube

A&O Nieuwsbrief

Word lid van één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

Schrijf je hier in

Misschien vind je dit ook interessant