Kaj van Brummelen, teammanager van de afdeling Kwijtschelding van de gemeente Amsterdam, is uitgeroepen tot Jonge Ambtenaar van 2021. De publieksprijs gaat naar Jelly Frankes (met 42% stemmen), van de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. De prijs voor Jonge Ambtenaar van het jaar wordt elk jaar uitgereikt door FUTUR, het Jonge Ambtenaren netwerk. Van harte gefeliciteerd!

Kaj laat volgens de jury zien dat hij met veel aandacht voor talentontwikkeling een duidelijke impact maakt binnen en buiten de gemeente. Hij geeft leiding met veel trots en passie. Naast een sjiek bokaal krijgt hij een opleidingscheque ter waarde van € 5.000,- beschikbaar gesteld door de Bestuursacademie Nederland.

Met de verkiezing wil FUTUR laten zien hoe leuk werken voor de overheid is en de meerwaarde van de jonge ambtenaar in de veranderende overheid zichtbaar maken.

Stichting FUTUR, Jonge Ambtenaren Netwerk

Onderzoek Jong@Gemeenten

Gemeenten zijn goed in het binnenhalen van jonge ambtenaren, maar niet zo goed in ze vast houden. Motivaction doet, in opdracht van A&O fonds Gemeenten, onderzoek naar de jonge ambtenaar. Wat beweegt ze om te blijven of te vertrekken bij de gemeente? Motivaction legt, tijdens het A&O fondsen Festival 2020, uit wat ze heeft ontdekt.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Misschien vind je dit ook interessant