Ze zijn er weer, 6 nieuwe factsheets Ken je Kandidaat. Hoe vind je in deze krappe arbeidsmarkt de juiste kandidaten? Voor de zes meest schaarse doelgroepen hebben we alle actuele informatie over hun arbeidsgedrag in een handig overzicht gezet.

De informatie helpt je bij het opzetten van een effectieve wervingscampagne om zo de juiste kandidaten te vinden. Waar zoeken potentiële kandidaten bijvoorbeeld naar vacatures, voor welke arbeidsvoorwaarden en functiekenmerken zijn ze gevoelig en hoe ver zijn ze bereid te reizen?

Factsheets via community Arbeidsmarktstrategie

We bieden de factsheets exclusief aan voor de leden van onze community Arbeidsmarktstrategie. Hieronder vind je de factsheet Jongeren. Heb je interesse in één van de andere factsheets: ICT/automatisering, Financieel/economisch, Ruimtelijke ordening/milieu, Bouwkunde/civiele techniek, Welzijn/Jeugdzorg, meld je dan aan voor onze community. Of mail met arbeidsmarkt@aeno.nl.

Na het onderzoek Waar haal je ze vandaan (december 2018) publiceert A&O fonds Gemeenten elk jaar een update van de factsheets Ken je Kandidaat met alle recente informatie overzichtelijk verzameld over arbeidsmarktgedrag.

Community Arbeidsmarktstrategie

Misschien vind je dit ook interessant