De Meester in je Werk Week is een landelijke inspiratieweek, georganiseerd bij de gemeenten samen met A&O fonds Gemeenten. Elk jaar wordt de week druk bezocht! Iedere gemeente kan meedoen. De Meester in je Werk Week gaat over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.

A&O fonds Gemeenten vindt het belangrijk dat jij en je collega’s alles uit jezelf kunnen halen en daarom is deze inspiratieweek in het leven geroepen.

Subsidie

Jouw gemeente kan subsidie krijgen voor 25% van de kosten van de projectleider die de Meester in je Werk Week bij jouw gemeente organiseert. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie moeten de minimale projectkosten € 1.000 zijn (dat betekent dat de minimale subsidie € 250,- bedraagt).

Meer weten? Bel de Subsidie Helpdesk 070 7630038. Bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 - 16.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Of stuur een e-mail naar subsidies@aeno.nl.

Startbijeenkomsten

Ben jij al een ervaren Meester in je Werk Week organisator of wordt dit de eerste keer dat je deelneemt? Kom naar de startbijeenkomsten voor alle geïnteresseerden in de Meester in je Werk Week. We gaan ervoor zorgen een groot succes van jouw Meester in je Werk Week te maken.

Meesterinjewerkweek impressie1

Workshops en inspiratiesessies

A&O fonds ondersteunt gemeenten tijdens de Meester in je Werk Week met ruim 250 workshops, trainingen en activiteiten. We organiseren inspiratiesessies met bekende sprekers en een inspiratieplein dat voor iedere medewerker toegankelijk is.

Inspiratiesessies door het hele land

Tijdens de Meester in je Werk Week vinden er inspiratiesessies plaats door het hele land. Verschillende sprekers vertellen over welke stappen zij hebben gemaakt in hun werk (en privé leven) om alles uit zichzelf te halen. Deze inspiratiesessies zijn voor iedereen toegankelijk.

Meester in je Werk Week plein

Inspiratieplein

Voor of na de inspiratiesessie kun je een bezoek brengen aan het inspiratieplein. Wil jij iets nieuws proberen? Bestuur een drone en luister waar veel gemeenten deze al voor inzetten. Laat een goede foto maken voor op jouw Linkedin profiel of krijg imagoadvies zodat jij weet hoe je er adembenemend uit kunt zien bij die sollicitatie of belangrijke afspraak. Behoefte aan een loopbaangesprek? Dan kun je terecht bij de praatpaal en de loopbaanadviseur.

MIJWW 2019

De Meester in je Werk Week is een druk bezocht evenement. In 2019 organiseerden we landelijke inspiratiesessie met sprekers als tennisster Esther Vergeer, Marco Roelofs en Leon Verdonschot, Sacha de Boer en Peter Faber. Benieuwd naar de vorige editie van Meester in je Werkweek? Bekijk de video.

De hoeveelheid en diversiteit van de workshops was fantastisch. We kunnen op deze manier een enorme impuls geven aan professionele loopbaanontwikkeling

Loopbaanprofessional gemeente

Binnenkort lees je hier meer over de verschillende workshops voor de Meester in je Werk Week .

Deze zijn vanaf april 2020 beschikbaar om te boeken. Houd deze pagina in de gaten.

Organiseer jij de Meester in je Werk Week binnen jouw gemeente en wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief Meester in je Werk Week. Dit kun je via je account of hier doen.

De toolkit om de Meester in je Werk Week te promoten in jouw gemeente vind je binnenkort hier. Hierbij horen ook verschillende promotiematerialen die je kunt gebruiken.

Houd deze pagina in de gaten! De toolkit en promotiemiddelen vind je vanaf april 2020 hier.

Organiseer jij de Meester in je Werk Week binnen jouw gemeente en wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief Meester in je Werk Week. Dit kun je via je account of hier doen.

Nieuwsgierig hoe andere gemeenten de Meester in je Werk Week georganiseerd hebben en welke tips en trucs ze voor jou hebben? Lees hier de praktijkervaringen van verschillende gemeenten.

Leer van de ervaringen van andere gemeenten

Praktijkervaringen, tips en trucs van verschillende gemeenten om de Meester in je Werk Week te organiseren. Lees ze hieronder!

Misschien vind je dit ook interessant