Michelle Kames, Gemeente Den Haag, is de Jonge Ambtenaar van het jaar geworden. Aan haar werd vandaag de jaarlijkse award van FUTUR uitgereikt. De andere genomineerden waren Martin Chaigneau (Gemeente Utrecht) en Marc Wessels (Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden).

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Elk jaar deelt het jonge ambtenaren netwerk FUTUR deze prijs uit. Het thema dit jaar is Jong én Ervaren. Dat klinkt tegenstrijdig, maar bij jonge ambtenaren is vaak veel ervaring en kennis aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligerswerk of bijbanen die er toe doen. Daarnaast is een jonge ambtenaar 35 jaar of jonger dus kan ook al heel wat jaren aan overheidservaring hebben opgedaan.

Op de website van FUTUR staat: "De winnaar staat als ambassadeur voor jonge ambtenaren volop in de belangstelling, net als de organisatie waar de jonge ambtenaar werkt. Naast de eervolle titel ontvangt de winnaar een prachtig kunstwerk én een fantastische ervaring. De Jonge Ambtenaar van het Jaar is een geliefd spreker op congressen en events en treedt daarnaast ook toe tot de jury van overheidsorganisatie van het jaar (georganiseerd door de VOM)."

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Profiel Jonge Ambtenaar 2022

  • vasthoudend en toont nieuwe inzichten
  • kan flexibel reageren op de verwachtingen die worden geschept
  • is kritisch op de meer ervaren collega’s en gaat niet overal van uit
  • toont lef om te laten zien dat er wel iets kan
  • niet ouder dan 35

Want óók de jonge ambtenaren brengen een schat aan ervaring mee!

FUTUR, Het jonge ambtenaren netwerk

Jong Defensie is de winnaar van het Jong Ambtenaren Netwerk award 2022

Dit jaar is voor eerst de Jong Ambtenaren Netwerk award uitgedeeld. FUTUR zegt daarover: "FUTUR zou niet bestaan zonder de jonge netwerken die bij ons aangesloten zijn en om deze netwerken nog eens extra in het zonnetje te zetten, kiezen we dit jaar hét jonge netwerk dat het meest doet voor zijn leden. Ook hier is het thema: Jong én Ervaren."

Volg ons op onze socials

Blijf snel op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube.

LinkedIn Twitter Youtube

Nieuwsbrief

Wij verzamelen de laatste informatie over jouw vakgebied bij de gemeente in onze verschillende nieuwsbrieven. Abonneer je hier.

Naar nieuwsbrief

Misschien vind je dit ook interessant