Het A&O fonds Gemeenten nodigt leidinggevenden en HRM-professionals bij gemeenten uit om deel te nemen aan een onderzoek naar Strategisch Human Resource Management (HRM) binnen de gemeentelijke sector. Het onderzoek, uitgevoerd door de Universiteit Utrecht, brengt de HR bij gemeenten in kaart en is essentieel om toekomstig HRM-beleid nog beter aan te laten sluiten bij de maatschappelijke uitdagingen van nu.

In Nederland is woningnood, vergrijzing en er is veel aandacht nodig voor verduurzamingsvraagstukken. Effectief leiderschap en HRM zijn essentieel om deze uitdagingen aan te pakken. Jouw inzichten en ervaringen als leidinggevende of HRM-professional zijn erg belangrijk.

Doel onderzoek

Het doel van dit onderzoek is om een diepgaand inzicht te krijgen in de HR-ontwikkelopgave bij gemeenten. We willen begrijpen welke factoren het invullen van de HR-functie bevorderen of belemmeren.

Vul hier de enquête in

Het invullen van de digitale vragenlijst kost 10 tot 15 minuten. De privacy van alle deelnemers wordt strikt beschermd. In de privacyverklaring, beschikbaar op de website van het onderzoek, vindt je gedetailleerde informatie over de verzameling en verwerking van uw gegevens, de duur van de gegevensbewaring en de rechten als deelnemer. Voor deelname aan dit onderzoek is het noodzakelijk dat je akkoord gaat met deze privacyverklaring.

Naar de enquête

Misschien vind je dit ook interessant