Personeelsmonitor Gemeenten 2023 wordt 21 mei 2024 gelanceerd. De personeelsmonitor is dé benchmark voor HR kengetallen bij gemeenten. Laat je bijpraten en kom naar één van onze vier regionale bijeenkomsten of volg het webinar over het dashboard van de Personeelsmonitor.

Met de Personeelsmonitor brengen we in kaart hoe de gemeentelijke arbeidsmarkt ervoor staat. Denk aan thema's als ziekteverzuim, de bezetting, externe inhuur, salarisontwikkeling en opleiding en ontwikkeling. Klik op de link hieronder voor meer informatie over de Personeelsmonitor.

Regiobijeenkomsten

We organiseren vier regionale bijeenkomsten:

  • Maandag 3 juni, Regio West: Gouda
  • Donderdag 13 juni, Regio Zuid: Etten-Leur
  • Vrijdag 14 juni, Regio Oost: Borne
  • Maandag 1 juli, Regio Noord: Groningen

Tijdens de bijeenkomsten gaan we in op de hoogtepunten van Personeelsmonitor 2023 en besteden we ook aandacht aan trends en ontwikkelingen uit eerdere edities. Wat valt op en hoe kunnen gemeenten dit gebruiken voor hun eigen arbeidsmarktbeleid? We gaan ook in op het online dashboard van de Personeelsmonitor. We laten zien hoe het dashboard werkt en hoe je dit kunt inzetten om datagedreven arbeidsmarktbeleid te voeren. Bekijk alle regionale bijeenkomsten in onze agenda en meld je online aan!

Webinar dashboard Personeelsmonitor

Wil je meer weten over het de mogelijkheden van het dashboard van de Personeelsmonitor en volg je liever een webinar? Schrijf je dan in voor het webinar 'Werken met het dashboard voor beginners'. Het vindt plaats op maandag 27 mei van 10.00-11.00 uur.

Misschien vind je dit ook interessant