Heb je het geweldige A&O fondsen Festival gemist? Niet getreurd, want we zetten speciaal voor jou vanaf vandaag (vrijdag 9 t/m zaterdag 31 oktober) het festivalterrein opnieuw open. Ook als je het festival wel bezocht hebt, kun je nogmaals inloggen om de presentaties te bekijken die je gemist hebt.

Naar het festivalterrein

We hebben veel enthousiaste reacties gekregen op het A&O fondsen Festival van 1 oktober 2020. Bijna 1.600 deelnemers hadden zich ingeschreven. Het was dan ook druk op het digitale festivalterrein. Er werd veel gekletst in het Kletsbos en ook de overheerlijke recepten van festivalkok Klaas, kregen flink aftrek. Maar het belangrijkst waren uiteraard de vele interactieve presentaties over alle werkgebieden waar gemeenten, waterschappen en provincies mee te maken hebben.

Klik op de groene knop hierboven, bekijk de presentaties en doe er je voordeel mee.

Fondsen festival Dichterbij Cafe Main Cam

Het A&O fondsen Festival is dé plek voor professionals op het gebied van arbeidsmarkt, HRM en vitaliteit van mens en organisatie. Het programma zit boordevol inspiratie om medewerkers vitaal en wendbaar te houden, nu en in de toekomst. Het A&O fondsen Festival wordt één keer in de twee jaar georganiseerd voor medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen.

Misschien vind je dit ook interessant